Trei recidivişti, dintre care unul condamnat pentru omor Prinşi la furat într-un bloc din Constanţa

O patrulă mixtă formată din poliţişti de la Secția 4 Poliţie Constanţa şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi (GMJ) Tomis Constanţa, care acţionau în baza planului de acţiune „Violenţă şi Furturi” au surprins, ieri dimineaţă, trei hoţi care tocmai dăduseră o „lovitură” pe strada Eliberării. Suspecţii au fost depistaţi pe strada Dezrobirii, iar oamenilor legii li s-a părut ciudat că cei trei, doi bărbaţi şi o femeie, cărau patru saci de rafie burduşiţi.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că, prin folosirea de chei potrivite, aceştia au pătruns într-o boxă de la subsolul unui bloc de pe strada Eliberării, iar din interior au sustras mai multe bunuri pe care le-au încărcat în cei patru saci care au fost găsiţi asupra lor. Indivizii au golit boxa, luând absolut tot ce proprietarul îşi depozitase acolo: două flexuri, o bormaşină, un ventilator, o toporişcă, un ciocan, mai multe mături, linguri şi pahare, articole de făcut curăţenie, dar şi un monitor LCD marca Samsung.

Prejudiciul a fost recuperat şi predat părţii vătămate pe bază de proces verbal. Suspecţii sunt cercetaţi în stare de libertate, aceasta deşi cu toţii sunt recidivişti.

Unul dintre făptaşi este Ionel Grigoraş, de 34 de ani, din Călăraşi, recidivist. Între anii 2000 şi 2009 el a făcut închisoare, fiind condamnat pentru că a omorât un om al străzii într-o canalizare din zona Gării CFR Constanţa. După trei ani de libertate, acesta a intrat din nou la puşcărie, de data aceasta pentru furt, fiind eliberat anul acesta.

Al doilea suspect, Gabriel Vasile Dănilă, în vârstă de 21 de ani, originar din judeţul Iaşi, este judecat, în prezent, într-un alt dosar, pentru complicitate la furt. În fine, femeia în vârstă de 35 de ani se numeşte Gica Oprea, este din comuna Deleni, iar în urmă cu trei ani s-a ales cu o amendă penală, după ce a fost prinsă furând din Kaufland.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cei trei recidivişti, suspecţi că au omorât un tânăr în faţa unui bar din oraşul Mediaș, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile

14 Jan 2019 1854

O doctoriţă şi două asistente, aproape violate la urgenţa din Vulcan

12 Dec 2016 3489

Recidivişti din Constanţa, reţinuţi după ce ar fi bătut un tânăr din Mihai Viteazu

05 Jun 2015 2125

Recidivişti arestaţi preventiv Ionel Grigoraş şi Gabriel Dănilă, în arestul IPJ Constanţa

08 Sep 2014 2715