Tentativă de omor la Medgidia Un bărbat a fost înjunghiat şi lăsat să zacă pe stradă

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Medgidia, a fost înjunghiat de mai multe ori, ieri, după care a fost lăsat să zacă pe stradă.
 
Evenimentul s-a petrecut pe strada Poporului din Medgidia. Soţia bărbatului înjunghiat a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a solicitat ajutorul Ambulanţei şi al Poliţiei, după ce şi-a găsit soţul într-o baltă de sânge.
 
Asan Șaban, de 34 de ani, a fost transportat la Spitalul Municipal Medgidia, acolo unde medicii au stabilit că acesta avea un traumatism cranio-cerebral acut închis, un hematom epicranian frontal stâng şi patru plăci tăiate-înjunghiate în zona abdomenului. Medicii de la Medgidia au decis să îl transfere pe rănit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa.
 
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi procurorii au reuşit să îl identifice pe presupusul autor al faptei. Este vorba despre Demir Ibram, în vârstă de 22 de ani. Acesta va fi prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de tentativă de omor.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.