Un fum negru şi gros a învăluit Portul Constanţa Incendiu la bordul navei „MSC Laura“ din Şantierul Naval

Un incendiu a izbucnit, ieri, la bordul navei portcontainer „MSC Laura“, care se afla în reparaţii în Şantierul Naval Constanţa, flăcările fiind stinse fără să se înregistreze victime sau pagube materiale semnificative.
 
Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Zonale Constanţa, focul a izbucnit în jurul orei 14.00, într-o magazie de la bordul vasului portcontainer „MSC Laura“, acostat în Şantierul Naval Constanţa. Echipajul navei făcea lucrări de sudură la capacele magaziei respective, în timp ce în interiorul acesteia se aflau 20 de găleţi încărcate cu reziduuri petroliere. În urma sudurii, au sărit scântei în magazie, fapt care a dus la aprinderea reziduurilor.
 
Nava era dotată cu tunuri de apă, iar echipajul a intervenit imediat pentru stingerea flăcărilor. De asemenea, în zonă a ajuns şi o maşină de pompieri de la serviciul privat al şantierului, focul fiind stins imediat, fără să se înregistreze victime sau daune materiale semnificative.
 
La faţa locului au mers ofiţeri de la Serviciul Siguranţa Navigaţiei şi de la Serviciul Cercetare Poluare, pentru a ancheta incidentul.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„MSC Laura“, cuprinsă de flăcări Incendiu la bordul unei nave din Şantierul Naval Constanţa

19 Jan 2015 3296