De săptămâna viitoare Un magistrat din Constanţa, judecător la Curtea Supremă de Justiţie a României

Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât validarea rezultatelor concursului de promovare în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, organizat în perioada 5 ianuarie - 4 iunie 2015. În acest context, CSM a decis promovarea în funcţia de judecător la Curtea Supremă de Justiţie a următorilor candidaţi, începând cu data de 22 iunie: Emilia Claudia Vişoiu, Simona Elena Cârnaru, judecătoare la Curtea de Apel Bucureşti, Cristian Daniel Oana, judecător la Curtea de Apel Timişoara, şi Adriana Elena Gherasim, judecător la Curtea de Apel Constanţa. Gherasim este judecător al Secţiei a II-a civilă de contencios administrativ şi fiscal din Curtea de Apel Constanţa. Adriana Elena Gherasim a fost numită judecător la Judecătoria Constanţa, în octombrie 2000, prin decret prezidenţial, acesta fiind semnat de fostul preşedinte al României, Emil Constantinescu.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

c.neagoe

16 Jun, 2015 08:05

Nu stiu nimic despre dl. judecator Rapeanu , dar doamna Adriana Gherasim , merita cu prisosinta . Probabil si dl . Rapeanu . Incepe sa fie apreciata valoarea si corectitudinea .

Articole asemanatoare

Judecătoarea constănțeană Adriana Elena Gherasim, de la Curtea Supremă, undă verde de la CSM pentru pensionare

06 Oct 2023 1160

Preşedintele Secţiei a II-a civilă din Curtea de Apel Constanţa, fără succes la INM

15 May 2015 2244

De la Curtea de Apel ConstanţaAdriana Elena Gherasim şi Claudiu Iulian Răpeanu vor să judece la Curtea Supremă a României

02 Feb 2015 3166