UPDATE. Carambol în localitatea 23 August. Mai multe maşini implicate, două victime

Un grav accident rutier a avut loc, cu puţin timp în urmă, în localitatea constănţeană 23 August. Din primele date oferite de Serviciul Rutier Constanţa, în incident au fost implicate cinci maşini. Accidentul a avut loc într-o curbă. Până în prezent, se pare că două persoane au fost rănite, dar nu se cunoaşte deocamdată starea acestora. Echipaje ale Poliţiei Rutiere, dar şi echipaje medicale se îndreaptă către locul incidentului.

UPDATE, ora 10.15
Conform reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Constanţa, se pare că în accident au fost implicate patru maşini. La această oră se fac cercetări la faţa locului pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor producerii accidentului.

De altfel, potrivit unor surse, încă nu este clar cum a fost posibil accidentul sau accidentele, având în vedere că un autoturism marca Fiat, care circula din direcţia Mangalia, a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, iar alte două autoturisme au părăsit partea carosabilă şi s-au oprit în copacii de pe marginea drumului. Cele două victime primesc în prezent îngrijirile medicale necesare, urmând a fi transportate la spital.

La faţa locului au fost solicitaţi şi pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea. Astfel, un echipaj de descarcerare din cadrul Secţiei de Pompieri Mangalia a intervenit pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate ale unei maşini implicate în accident.

UPDATE, ora 10.50
Conform reprezentanţilor din cadrul Serviciului de Ambulanţă Constanţa, la faţa locului au fost acordare îngrijiri medicale pentru două persoane, iar o a treia persoană a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru mai multe investigaţii militare.

UPDATE. Raportul Poliţiei Rutiere Constanţa, ora 13.00
Poliţiştii rutieri transmit că, în data de 13.01.2015, ora 09.20, pe DN39, un bărbat de 40 de ani, a condus un autoturism pe DN39, dinspre Mangalia către Constanţa, pe banda nr. 2 de circulaţie şi ajungând la km.35,  din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, a derapat şi a pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de  un bărbat de 60 de ani. Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorilor auto.

Sursa foto: Arhivă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Accident rutier în 23 August. Opt victime. Un șofer băut. Intervine elicopterul (video)

24 Jul 2021 6990

UPDATE Carambol în 23 August, judeţul Constanţa. Patru persoane rănite

24 Aug 2018 5217