Urmărire, blocaj rutier şi focuri de armă pentru prinderea lui Ibram Chemal

Poliţiştii au reuşit să îl prindă pe Ibram Chemal, dat în urmărire naţională după ce instanţa a emis un mandat de arestare preventivă în lipsă pe numele său, pentru furturi din locuinţe. Luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS) al IPJ Constanţa au fost nevoiţi să facă uz de armă pentru capturarea infractorului.
 
Acesta este cercetat în cauzele în care au fost derulate percheziţiile de săptămâna trecută, când mai mulţi complici ai săi au fost arestaţi.

Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul „mascaţilor“, l-au depistat pe suspect, ieri, în trafic, aflat într-un autoturism pe care îl conducea prin Constanţa. Poliţiştii au blocat maşina suspectă la intersecţia străzilor IG Duca şi Panait Moşoiu, moment în care Chemal a pierdut controlul direcţiei autoturismului, tamponând un autoturism parcat şi a fugit, interpunând între el şi poliţişti un minor care se afla cu el în autoturism.

Oamenii legii au continuat urmărirea pe jos, iar pentru prinderea sa, unul dintre poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale, după efectuarea somaţiei legale, a tras mai multe focuri de armă, în plan vertical şi orizontal, fără a fi înregistrate victime, reuşind imobilizarea acestuia pe alea Daliei, din municipiu. Totodată, s-a stabilit că cel în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acesta, alături de alte nouă persoane aflate deja în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, este bănuit de comiterea mai multor furturi din locuinţe de pe raza judeţului Constanţa.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.
 
Ibram Chemal, în vârstă de 37 de ani, este bănuit că ar fi comis, în perioada aprilie 2013 - octombrie 2014, pe raza municipiului Constanţa şi a localităţilor limitrofe, opt infracţiuni de furt din locuinţă, împreună cu alte nouă persoane cercetate în acelaşi dosar, care se află în stare de arest preventiv.

Judecătoria Constanţa a dispus, marţi, emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele său, în lipsă, pentru o perioadă de 30 de zile.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

gogu

25 Oct, 2014 02:12

ce moaka are

Articole asemanatoare

Urmărit naţional, Ibram Chemal a fost prins de poliţiştii din Constanţa

24 Oct 2014 1926