Vasea la instanta „Ntt!"

interlopi_mitu_vasea.jpgCu mâna-n şold, deja celebrul Mihăiţă Vasea, zis Miţu, a răspuns întrebărilor instanţei cu „Nţţ!". Ieri, la Judecătoria Constanţa s-au prezentat personaje cu greutate în lumea underground constănţeană. Miţu Vasea, Victor Şerban, zis Gogu, şi alţi tovarăşi de-ai lor au venit să-l susţină pe Usein Sali, zis Uzzi, în procesul pe care acesta l-a intentat lui Doru Aita, lui Petrică Tomescu, zis Frumuşelul, şi lui Stila Sarafu.

Cu mic, cu mare, indivizii au intrat în sala de judecată şi şi-au adjudecat locuri „strategice" pentru urmărirea procesului. Primul care a depus mărturie a fost Aurelian Boşcăneanu. Individul a precizat că nu ştie nimic despre scandalul dintre Usein Sali şi cei trei acuzaţi, că nu înţelege de ce a fost chemat în instanţă şi că Sali i-ar fi propus într-o zi, în timp ce se aflau amândoi în trafic, la semafor, să vină ca martor, dar el a refuzat. Următorul personaj chemat la bară a fost Miţu Vasea, care, şi el, a jurat cu mâna pe cruce să spună adevărul. Acesta a povestit cum, în luna august 2006, a fost sunat de Doru Aita, care i-a spus că are o problemă cu el şi i-a zis să se întâlnească la barul său, Cafe Bar, din Constanţa. Însoţit de Usein Sali şi de un băiat poreclit Sânge, Miţu Vasea s-a deplasat la locul de întâlnire, unde Aita i-ar fi reproşat că l-ar fi trimis pe Chiriac Aristocrates Gheorghe, zis Arinel, să-l denunţe pe Cristian Gherghişan cu privire la o eventuală faptă de tâlhărie. Miţu ar fi negat că el l-a pus pe Arinel să facă denunţul. Pentru a elucida misterul, Vasea, Sali şi Sânge s-au dus să-l aducă pe Arinel la bar, iar apoi s-au întors cu el. În timp ce discutau Aita şi Arinel, în local ar fi intrat, potrivit depoziţiei lui Vasea, Stila Sarafu, Petrică Tomescu şi alţi indivizi.

Bătut cu Coca-Cola

„Tomescu l-a tăiat pe Arinel în mai multe zone ale corpului şi l-a băgat sub masă, iar Sarafu s-a urcat pe masă şi l-a lovit pe Usein Sali cu 15 - 20 de sticle de Coca-Cola, pe unde l-a nimerit", a relatat Miţu Vasea. Ulterior, martorul a spus că a văzut cum Sali a fost lovit de Aita cu o rangă, iar Tomescu l-ar fi tăiat cu un cuţit. „Când am văzut acest lucru, eu am pornit spre ieşire, iar după mine a venit şi Usein Sali, dar el nu putea merge pentru că pierduse mult sânge, aşa că a venit Tomescu şi l-a mai tăiat cu cuţitul", a povestit martorul Vasea. Când a venit rândul întrebărilor din partea apărării, legate de existenţa unor dosare penale în care Miţu Vasea ar fi judecat pentru tentativă de omor împotriva lui Stila Sarafu, martorul Vasea şi-a schimbat atitudinea şi, cu mâna-n şold, a răspuns cu „Nţţ!" către instanţă, susţinând că întrebările nu ar fi relevante. În cele din urmă, judecătorii i-au scos aproape cu cleştele cuvintele privind existenţa respectivului dosar. „Da, există un proces de tentativă de omor, în care Stila Sarafu este parte vătămată, iar eu sunt inculpat, dar fapta respectivă s-a produs după cea din august 2006", a admis martorul Vasea. Pentru audierea altor martori, dar şi pentru propunerea altor probe, instanţa a acordat un nou termen pe data de 29 octombrie.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

cristi

15 May, 2010 01:47

vine si randu lui ma auzi...doamne cat de prosti sunt unii

HITLER

16 Oct, 2009 06:45

LA AUSCWITZ CU SCURSURILE ASTEA NU MAI ESTE MULT CAND VA VENI SI VREMEA NOASTRA PENTRU CURATENIE

Articole asemanatoare

Un preot a sfințit o curbă în care au avut loc mai multe accidente rutiere grave (VIDEO)

03 Feb 2022 1781

Fost comandant de echipaj și șofer în ISU Dobrogea, în arest. Cererea de eliberare, respinsă (minută)

14 Oct 2021 2474

Un fost angajat al ISU Dobrogea a cerut să fie eliberat din arest

28 Jul 2021 2680

Șef echipaj SMURD Angajat al ISU Dobrogea, arestat pentru agresiune sexuală, racolarea minorilor în scopuri sexuale și coruperea sexuală

30 May 2021 7123

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 19 iunie 2018

20 Jun 2018 3433

Doliu în cinematografie. Un cunoscut cineast s-a stins din viață. Împlinise de curând 64 de ani

18 Feb 2018 3613

În plină vară, în România, a nins! Temperaturile au scăzut brusc

12 Aug 2016 6220

Primarul comunei Jilava a fost trimis în judecată pentru luare de mită, spălare de bani și fals în declarații

11 Jul 2016 2740

Riseproject.ro Riseblog - Cu cât ne-a umflat Cocoş preţul analizelor medicale

07 Jul 2016 5728

Accesul câinilor şi vehiculelor pe plajă este interzis

24 Mar 2016 4287

Rolul unui set de TV Plasma din lemn masiv in amenajarea sufrageriei

30 Jan 2016 9472

Iohannis a semnat decretul de trecere în rezervă a rectorului Academiei Navale. Vergil Chițac - „Analizez şi posibilitatea de a candida... Nu am decis sub ce formă“

28 Jan 2016 4099

15 ianuarie – Marele poet naţional Mihai Eminescu omagiat la Cumpăna, de Ziua Culturii Naţionale

13 Jan 2016 3286

Comunicat de presă - DIICOT

07 Jan 2016 2712

Măsuri de prevenire a incendiilor specifice campaniei de recoltare a cerealelor

23 Jul 2015 2793