Vedetă la instanţele din Constanţa Mariana Ciuciuleacă, dosar penal pentru acte de violenţă!

Numele Marianei Ciuciuleacă apare într-un nou dosar penal înregistrat la Judecătoria Constanţa vineri, 29 august. Fost preşedinte al PPDD Constanţa şi judecată într-un alt celebru dosar, pentru înşelăciune, Mariana Ciuciuleacă are acum calitatea de inculpat, iar obiectul dosarului îl constituie infracţiunea de loviri sau alte violenţe, conform portalului instituţiilor de justiţie din România.
 

Mariana Ciuciuleacă a fost acţionată în instanţă pentru că, la data de 7 ianuarie 2012, ar fi agresat o persoană pe strada Mircea cel Bătrân. Mai exact, „ar fi tras de păr şi ar fi lovit peste faţă, cu cheile de la maşină, o altă femeie, motiv pentru care victima ar fi avut nevoie de 12 zile de îngrijiri medicale.
 
Amintim că Mariana Ciuciuleacă a fost trimisă în judecată, alături de Nicolae Aldea, fost colonel în jandarmeria constănţeană, de procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Ei sunt acuzați că, în calitate de reprezentanți ai societăţii de recuperări creanţe SC Maria Recuperări Creanţe SRL, ar fi împrumutat zeci de persoane cu diferite sume de bani, iar dobânzile erau uriașe. Procurorii susțin că, în cazul în care oamenii nu puteau înapoia banii la timp, complici ai fostului colonel Aldea îi amenințau sau chiar îi sechestrau pe aceştia. Într-un final, oamenii ajungeau să piardă bunurile cu care giraseră împrumuturile, printre care terenuri sau chiar case. Anchetatorii spun că această grupare a făcut peste 50 de victime, iar valoarea ingineriei financiare este de aproximativ două milioane de euro. Suspecții dețin o avere impresionantă: 14 imobile, peste 100 de terenuri, un hotel și alte bunuri, care au fost puse sub sechestru acum doi ani, de procurori.
 
„În fapt, membrii grupării infracţionale sunt suspectaţi că, prin violenţe, ameninţări, şantaj, lipsire de libertate, au forţat pe debitori să întocmească acte notariale asupra bunurilor mobile şi imobile la o valoare mult mai mare decât creditul contractat. În sarcina suspecţilor se reţine că, în perioada 2006 până în prezent (n.r. 2012), au prejudiciat 50 de persoane, creându-se un prejudiciu în valoare de două milioane euro, sumă de bani ce a fost spălată prin diverse metode financiare de către suspecta Ciuciuleacă Mariana, administrator de firmă“, se arăta într-un comunicat al IPJ Constanţa, în luna iunie a anului 2012.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.