Week-end cu soferi beti si fara permis

# Politistii au retinut cativa "amici ai lui Bacchus", care nu posedau carnet de conducere * Unul dintre acestia a provocat un accident # I s-au recoltat probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei * Temerarilor li s-a intocmit dosar penal

Mai multe persoane au fost depistate in trafic fara permis de conducere si sub influenta bauturilor alcoolice, in acest final de saptamana. Astfel, lucratorii Politiei Lumina cerceteaza in stare de libertate pe Valentin Dragoman, de 20 ani, din Constanta, care a fost identificat de oamenii legii in timp ce conducea un autoturism in stare de ebrietate. Acesta a intrat in coliziune cu un autovehicul parcat in afara carosabilului. Lucratorii Politiei Lumina l-au testat pe Valentin Dragoman cu aparatul Drager, care a indicat 0,78 miligrame pe litru de alcool in aerul expirat si i-au intocmit dosar penal pentru conducere pe drumurile publice a unui autoturism sub influenta bauturilor alcoolice. De asemenea, ieri dimineata, a fost depistat in trafic de catre politistii din Cernavoda, Gabriel Florin Grigore, de 28 ani, din localitate. Barbatul conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere, aflandu-se si sub influenta alcoolului. A fost supus testului Drager, care a indicat 0,93 miligrame pe litru de alcool in aerul expirat. I s-au recoltat probe biologice de sange, in vederea stabilirii alcoolemiei. Barbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere pe drumurile publice fara a poseda permis si sub influenta bauturilor alcoolice. O alta persoana depistata de politisti in trafic este Iulian Badea, de 19 ani, din Calarasi. Acesta a fost identificat in Baneasa, pe Drumul national 3 in timp ce conducea un autoturism sub influenta alcoolului. Ulterior, oamenii legii i-au recoltat probe de sange in vederea stabilirii alcoolemiei. De asemenea, lucratorii de politie din Cumpana au depistat ieri dimineata pe George Negoita, de 21 ani, din localitate, care conducea un autoturism fara a poseda permis de conducere, drept pentru care i-au intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fara permis. In aceeasi noapte, politistii din Pestera l-au identificat pe Alexandru Munteanu, de 22 ani, in timp ce conducea un autoturism fara permis de conducere. Pe numele acestuia, oamenii legii au intocmit dosar penal.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Județul Constanța Șofer condamnat la închisoare după ce a fugit de la locul accidentului. Ce pedeapsă a primit bărbatul

18 Apr 2024 283

Județul Constanța Accident rutier în Medgidia!

18 Apr 2024 455

Știri Constanța Un șofer fără permis și sub influența substanțelor interzise a intrat cu mașina îm gardul unei case la Nisipari (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 352

Declarații cutremurătoare! Una dintre supraviețuitoarele tragediei de la 2 Mai povestește chinul prin care a trecut! (VIDEO)

18 Apr 2024 846

IGPR InfotraficTrafic deviat pe A1

18 Apr 2024 197

Județul Constanța Familiile tinerilor uciși la 2 Mai au ajuns la locul accidentului (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 456

Judecătoarea Popoviciu de la Mangalia amână dosarul tragediei de la 2 Mai Declarații cutremurătoare ale părinților tinerilor uciși în urma impactului (VIDEO)

18 Apr 2024 507

Cutremurător Tatăl lui Sebi și-a făcut un tatuaj, în memoria fiului său (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 911

Imagini de la Judecătoria Mangalia. UPDATE. Astăzi, termen nou în dosarul lui Vlad Pascu (FOTO+VIDEO)

18 Apr 2024 534

Accident rutier la prima pasarelă dinspre Constanța către Valu lui Traian. Un pieton a fost rănit (FOTO)

18 Apr 2024 1142

Accident rutier în localitatea Izvoarele, județul Tulcea

17 Apr 2024 448

Editorial Imaginea durerii – protest pentru dreptate după cazul Pascu de la 2 Mai

17 Apr 2024 384

TULCEA Accident rutier în localitatea Izvoarele! O persoană a fost rănită

17 Apr 2024 355

IGPR InfotraficJudețul Prahova-Trafic blocat pe DN 1B

17 Apr 2024 232

IGPR InfotraficJudețul Cluj - Trafic oprit pe centura Vâlcele-Apahida

17 Apr 2024 226