Cafeneaua deţinută de familia Simonei Halep pe strada Mircea cel Bătrân se extinde

SC Cubit SRL, firmă deţinută de tatăl Simonei Halep, a decis să modifice cafeneaua SH Cafe, situată pe strada Mircea cel Bătrân nr. 105 din Constanţa. În acest sens, a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul de prezentare a proiectului „Construire terasă acoperită - alimentaţie publică“.
 
Investitorul propune construirea unei terase exterioare pe structură din lemn, cu pereţi antivânt din folie PVC transparentă. Terasa propusă va deservi imobilul alăturat existent, cu regim de înălţime S+P+1E+M. Acesta nu va suferi modificări prin autorizarea proiectului. Terasa va avea o suprafaţă de 68 mp, iar la interior, o pardoseală acoperită cu parchet de exterior montat pe suport OSB şi rigle din lemn ecarisat de 10 x 10 cm. Toate elementele din lemn vor fi ignifugate. Se propune amenajarea peisagistică a unei suprafeţe de 58,5 mp de spaţii verzi, în interiorul proprietăţii, cu gazon, vegetaţie medie şi joasă. Această suprafaţă reprezintă 16,20% din suprafaţa terenului pe care se va realiza terasa. Obiectul principal de activitate al construcţiei este „terasă pentru alimentaţie publică“.
 
Accesul la terasă se va realiza prin parterul clădirii existente, dar şi prin strada Decebal, prin zona de parcare. Pentru realizarea lucrărilor de construcţii, se vor executa excavaţii pentru fundaţii şi săpături. Având în vedere complexitatea redusă a lucrării, ce are un timp de execuţie mic, nu este necesară realizarea organizării de şantier.

Cubit SRL, în datele Registrului Comerţului

Înfiinţată în anul 1992, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 399.200 de lei, integral vărsat, este compus din 39.920 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Stere Halep este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de „restaurante“.
 
Citeşte şi: 
 
Cât veţi scoate din buzunar dacă beţi o cafea sau o apă la cafeneaua deţinută de tatăl Simonei Halep? (galerie foto)
 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tribunalul Constanța, termen azi în dosarul în care se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

10 Mar 2024 850

Se cere insolvența SNH Gold Imperial SRL, controlată de Stere Halep, tatăl Simonei Halep

22 Dec 2023 1901

Este oficial. Ce decizie a luat tatăl Simonei Halep?

23 Jul 2020 3594

Investiţiile familiei Simonei Halep. Clinică pe bulevardul Mamaia şi hotel pe strada Mircea cel Bătrân în Constanţa

30 Apr 2020 17596

Cafeneaua deţinută de familia Simonei Halep pe strada Mircea cel Bătrân va creşte pe verticală. A fost solicitat acord de mediu

12 Jun 2018 7563

Îşi extinde afacerile Cafeneaua deţinută de familia Simonei Halep „creşte“ cu două etaje

26 Feb 2018 6215

Cât veţi scoate din buzunar dacă beţi o cafea sau o apă la cafeneaua deţinută de tatăl Simonei Halep? (galerie foto)

27 Jul 2017 11847