Cartierul Tomis Plus creşte pe… verticală Maria Licoi şi Ramisia Lux Invest SRL vor să supraetajeze blocul ridicat pe strada Barcelona



Maria Licoi şi Ramisia Lux Invest SRL au decis să adauge un etaj blocului ridicat pe strada Barcelona din cartierul Tomis Plus. Astfel, în fiecare lună, cartierul Tomis Plus nu doar că se extinde, ci creşte şi în înălţime, cu girul Primăriei Constanţa, care permite supraetajarea imobilelor în baza Legii 50/1991.
 
În acest sens, Primăria Constanţa a emis Certificatul de Urbanism nr. 492 pentru Maria Licoi şi Ramisia Lux Invest SRL. Potrivit documentului, se modifică proiectul în curs de execuţie, autorizat cu AC nr. 1732 din 8.10.2015 - „Construire imobil S+P+3E/4E locuinţe colective şi împrejmuire teren“ prin supraetajare cu un nivel la S+P+4E+5Ep, conform Legii 50/1991 cu modificările şi completările ulterioare, şi anume „lucrări de supraetajare a clădirilor cu încă un nivel, o singură dată, în suprafaţă de maximum 20% din suprafaţa construită desfăşurată a clădirilor, cu condiţia situării acestora în afara zonelor construite protejate sau a zonelor de protecţie a monumentelor, după caz“.
 
Imobilul la care facem referire este situat pe strada Barcelona nr. 18. Certificatul de urbanism este valabil până pe data de 26 ianuarie 2018. Reamintim că, în octombrie 2015, municipalitatea a emis Autorizaţia de Construire nr. 1732 pentru blocul de pe strada Barcelona.

Despre investitorul Ramisia Lux Invest SRL

Aşa cum reiese din informaţiile furnizate de Registrul Comerţului, firma a fost înfiinţată în anul 2014 şi are sediul social în municipiul Constanţa, strada Dacia. Firma are un capital social de 1.000 de lei, integral vărsat, compus din 100 de părţi sociale. Asociaţii societăţii, care deţin câte 50% din capitalul social, sunt Adriana Mitriş, născută în anul 1983, la Galaţi, şi Raisa Chersan, născută în anul 1981, la Hârşova. Administratorul societăţii, care se ocupă de „dezvoltare (promovare) imobiliară“, este Luiza Ţâmpu. În anul 2014, administratorul societăţii era George Mitriş, care a fost înlocuit în 2015 cu Raisa Chersan.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Adriana Mitriş mai este asociată şi în SC Dpc Lux Invest SRL şi Unem Solutii SRL. Numele Mariei Magdalena Licoi mai apare în Club Alessandra SRL şi Top Fantesi Studio SRL, ambele radiate, potrivit Registrului Comerţului. De asemenea, ea este asociat unic în SC Digital Passion Production SRL. Cu sediul social în municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia, SC Digital Passion Production SRL a fost înfiinţată în anul 2015. Capitalul social al firmei este de 500 de lei, compus din 50 de părţi sociale. Asociat unic şi administrator al societăţii, care se ocupă de „activităţi de producţie cinematografică, video şi de programe de televiziune“, este Maria Magdalena Licoi.

Citeşte şi

Cu acordul municipalităţii Maria Magdalena Licoi şi Ramisia Lux Invest SRL construiesc un bloc în Tomis Plus

Plătiţi, că se filmează! Achiziţie directă de 50.000 de lei: Prefectura Constanţa, protagonistă într-un film documentar

De la filmări la nunţi şi filme documentare pentru Prefectură: Maria Magdalena Licoi vrea să construiască un bloc în cartierul Tomis Plus


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. LIVE TEXT Constanţa. Alegeri Europarlamentare și Referendum pe justiţie 2019. S-au deschis secţiile de votare

26 May 2019 3873

Cu acordul municipalităţii Maria Magdalena Licoi şi Ramisia Lux Invest SRL construiesc un bloc în Tomis Plus

09 Oct 2015 3508

De la filmări la nunţi şi filme documentare pentru Prefectură Maria Magdalena Licoi vrea să construiască un bloc în cartierul Tomis Plus

15 May 2015 2424

Schimbare de asociaţi la Digital Passion Video SRL

31 Mar 2015 2098