Constănțenii pot spune STOP mutilării spațiilor verzi PUZ-ul inițiat de Cambela Prod pentru bulevardul Lăpuşneanu, în dezbatere publică

 

La data de 15 iulie, ora 10.00, Primăria municipiului Constanța organizează o dezbatere publică asupra propunerilor preliminare ale Planului Urbanistic Zonal privind zona Bulevardul Alexandru Lăpușneanu - aleea Argeşului, bloc S6 din municipiul Constanța. Pe lângă cetăţenii afectaţi de construcţia imobilului din zona studiată, la dezbatere pot participa toţi cei care au un cuvânt de spus legat de acest subiect.
 
Investiția imobiliară a fost anunțată de Cambela Prod SRL încă din toamna anului trecut, când reprezentanții firmei s-au prezentat la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, în vederea obţinerii acordului de mediu pentru construirea unui imobil cu patru etaje, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr. 183B, lângă CCINA Constanța.
 
Mulți dezvoltatori imobiliari sunt ispitiţi de zona bulevardului Alexandru Lăpușneanu - Parcul Tăbăcărie. Aceștia vor să construiască noi blocuri de locuit pe fiecare suprafață liberă.
 
La data de 14 iunie, Primăria Constanţa informa despre intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal pentru zona bulevardul Lăpuşneanu - aleea Argeşului, bloc M6, iniţiat de SC Cambela Prod şi Cristina Şerbu. Din schiţele ataşate reiese că în faţa blocului S6 sunt conturate două alte astfel de imobile, cu propunerea de înălţime P+6, având o înălţime de 26,5 metri, în timp ce blocul din spate, de patru etaje, are doar 15,5 metri. Coeficientul de Utilizare a Terenului propus este de 4%, în condițiile în care Procentul de Ocupare Teritorială este de 60%.
 
Totodată, în vederea consultării publicului asupra intențiilor imobiliare ale investitorilor Cambela Prod și Cristina Șerbu, Primăria municipiului Constanța invită constănțenii să transmită observații și propuneri asupra documentelor disponibile în perioada 27 iunie-22 iulie, între orele 8.00 şi 16.00, la sediul municipalităţii.

Despre Cambela Prod SRL

Potrivit Registrului Comerţului, Cambela Prod SRL a fost înfiinţată în anul 2000 şi are sediul social în comuna Stejaru. Capitalul social, compus din 57.000 de părţi sociale, este deţinut în totalitate de Bela Tănase. Până nu demult, asociat în firmă era şi Constantin Camburi, primarul comunei Beidaud, Tulcea, care a cesionat părţile sociale deţinute către asociatul său. Domeniul de activitate al firmei SRL este „fabricarea betonului“.

Citește și Spaţiu verde de un milion de euro, „sacrificat“ pentru două blocuri de şase etaje (document)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Mircea Constantin

08 Mar, 2019 11:45

Nu mai dezinformați opinia publică, eu sunt locatar în zonă si am participat la toate dezbaterile publice ale puz-ului din zona Al. Lăpușneanu. Este perfect legal și îndeplinește toate normele(POT, CUT, studiu de însorire, de impact, de mediu, retrageri etc). Lasa-ti oamenii să investească să creeze locuri de muncă, să plătească impozite si taxe că din astea trăiește orașul ăsta!! Uita-ti-va mai bine cum arată clădirile noi și cum arată cele vechi comuniste din spate!!!

Ady D

08 Jul, 2016 00:29

In Buc si alte orase exista asociatii civice puternice care scot oamenii in strada atunci cand un parc este ciuntit, cand un spatiu verde dintre blocuri este ochit de dezvoltatori si de angajatii primariei spagari, sunt multe cazuri cand s-au oprit proiecte imobiliare pentru ca sugrumau spatiul verde. Noi constantenii suntem cei mai latenti.. pe noi nu ne deranjeaza.. sa mergem pe bvd Mircea ca si cand suntem pe camp denivelat, sa lasam sa se construiasca pe spatiul verde, sa nu avem un parc amenajat, sa nu avem borduri.. (decat cu 3 luni inainte de alegeri) ..etc..

gigel

29 Jun, 2016 13:47

ar cam fi cazul sa se termine cu macelarirea spatiilor verzi in COnstanta, ca ne sufocam. sa mai termine investitorii de carton cu blocuri pe fiecare mp de iarba. sa lase parcul in pace!

Tudor

29 Jun, 2016 12:08

Chiar este necesar sa fie impuse toate PUZ-urile "CRETINE"! Noi localnicii (Constantenii) nu mai avem niciun cuvant de spus. Trebuie ca toti "parvenitii" sau "impostori" sau "NESATULII" sa acapareze SPATIILE VERZI intravilane din Constanta. Cine poate sa-i opreasca, deoarece opinia publica nu are nicio "relevanta" in hotararile CL.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.