Dezbatere publică la Primăria Constanţa pentru PUZ-ul iniţiat de Costică Nicolae Bucur

Pe site-ul Primăriei Constanţa a fost publicat anunţul de consultare cu privire la propunerile preliminare legate de „Întocmire PUZ - zona delimitată de alee acces la nord, strada Eliberării la sud, alee acces la est şi alee acces la vest şi strada Spătarul Nicolae Milescu - locuinţe colective şi funcţiuni complementare S/D+P+6E+7e“.
 
Imobilul care a generat PUZ-ul va fi ridicat pe strada Eliberării 47 Bis. Iniţiatorul PUZ-ului este Costică Nicolae Bucur.
 
Constănţenii pot trimite observaţii asupra documentelor disponibile la sediul Primăriei Constanţa în perioada 1 - 25 mai, între orele 8.00 şi 16.00. De asemenea, publicul este invitat să participe la dezbaterea publică organizată la sediul Primăriei Constanţa, în data de 19 mai, între orele 10.00 şi 11.00. Iată etapele preconizate pentru consultarea publicului până la aprobarea PUZ-ului: etapa elaborării propunerilor, consultarea documentelor - 1 - 25 mai; comunicarea rezultatelor - 1 - 5 iunie.
 
Terenul care a generat elaborarea PUZ-ului situat la nr. 47 bis pe strada Eliberării este ocupat de clădiri cu funcţiunea de C1 - depozit, C2 - magazie, C3 - depozit şi C4 - depozit; frontul de nord alee de acces este ocupat cu funcţiuni precum garaje şi anexe; frontul de sud - la strada Eliberării este ocupat cu funcţiuni precum locuinţe de serviciu cu birouri, spălătorii auto, mini market; frontul de est - alee acces se găsesc garaje auto şi terenuri libere de construcţii; frontul de vest - alee acces şi locuinţe individuale, anexe şi terenuri libere de construcţii. Suprafaţa totală a terenului delimitat de strada Eliberării, alee acces nord, alee acces est şi alee acces vest, ce a fost studiat prin PUZ, este de 1.7561 mp.
 
Conform Avizului de oportunitate nr. 149975/26.10.2015, emis de Primăria Municipiului Constanţa, zona propusă studiului este delimitată de: alee acces la nord, la sud strada Eliberării, la est alee acces şi la vest alee acces. Având în vedere prevederile PUG prin care arealul studiat poate fi propus ca zonă de extindere a zonelor centrale, menţinându-şi totodată diversitatea funcţională, cât şi conform recomandărilor şi propunerilor structurii specializate conduse de către arhitectul-şef, împreună cu recomandările comisiei municipale de amenajare a teritoriului şi urbanismului, prin avizul de oportunitate, s-au identificat noi tendinţe de dezvoltare urbanistică şi economică a municipiului, solicitându-se elaborarea unei documentaţii de urbanism faza PUZ.
 
Viitorul imobil va avea la subsol/demisol spaţii tehnice şi parcaje, la parter - spaţii comerciale, locuri de joacă interioare pentru copii, cabinete medicale; iar de la etajele 1 până la 7 parţial - locuinţe colective.
 
Citeşte şi:
 
Investiţia lui Costică Nicolae Bucur de pe strada Eliberării, la mâna constănţenilor (document)
 

Ce răspuns au primit Costică Nicolae şi Doina Bucur de la Comisia tehnică de urbanism. Este vizat un bloc de pe strada Eliberării (documente)
 
Bloc pe strada Eliberării. Investitorii Costică Nicolae şi Doina Bucur au solicitat aviz de la Primăria Constanţa (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Clădire de şapte etaje, pe strada Nicolae Milescu Spătaru. Costică Nicolae Bucur, demersuri la APM Constanţa (document)

14 Feb 2018 3141

Investiţia lui Costică Nicolae Bucur de pe strada Eliberării, la mâna constănţenilor (document)

12 Apr 2017 3265

Ce răspuns au primit Costică Nicolae și Doina Bucur de la Comisia tehnică de urbanism. Este vizat un bloc de pe strada Eliberării (documente)

07 Mar 2017 2243

Bloc pe strada Eliberării. Investitorii Costică Nicolae și Doina Bucur au solicitat aviz de la Primăria Constanța (document)

04 Mar 2017 3440

Investiţii pe strada Eliberării Doi constănţeni vor să ridice un bloc de şapte etaje (document+galerie foto)

17 Nov 2016 4071