O nouă vilă turistică în Eforie Nord. Iată unde va fi situată şi cine o construieşte!

În staţiunea Eforie Nord se va construi o nouă vilă turistică, de două etaje. În acest sens, investitorul SC Be Cool Shoes SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa memoriul proiectului, în vederea de emiterii acordului de mediu. Este vorba despre proiectul „Construire vilă turistică S+P+2E“, propus a fi amplasat în Eforie Nord, strada Meduzei nr. 36.

Potrivit memoriului de prezentare, noul imobil se va construi pe un amplasament liber de orice sarcini şi pe un teren bun de fundare, conform studiului geotehnic.

Despre SC Be Cool Shoes SRL

Firma a fost înregistrată la Registrul Comerţului la data de 21.11.2011. Sediul social se află în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, integral vărsat, este de 400 de lei, împărţit în 40 de părţi sociale, valoarea uneia fiind de 10 lei. Asociaţii firmei sunt Vasile Matei, născut la data de 8.03.1952, în Constanţa, cu un aport la capital de 200 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%, şi Iulian Matei, născut la 5.04.1983, în Constanţa. Aportul acestuia la capital este tot de 200 de lei, cu un număr de 20 de părţi sociale şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 50%. Ambii asociaţi ai firmei deţin şi calitatea de administrator cu puteri depline. Domeniul de activitate principal al societăţii, conform codificării CAEN, este „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.