Imobiliare

Şantier pe strada Tudor Vladimirescu. Au început lucrările de demolare a unui imobil (galerie foto + video)

Societatea Elmar SRL a început lucrările de demolare a unui imobil situat în municipiul Constanţa, strada Tudor Vladimirescu nr. 46.
 
Astfel, ieri au fost surprinse mai multe utilaje care executau lucrări de demolare a imobilului respectiv. Potrivit panoului informativ, beneficiarul viitoarei investiţii este Elmar SRL, iar proiectant general - Atelier Dotart SRL, arhitect Ovidiu Mimler. Cei care locuiesc în zonă susţin că pe locul imobilului demolat va fi ridicat un bloc.
 
Reamintim că firma Elmar SRL va desfiinţa două imobile situate pe strada Tudor Vladimirescu şi, respectiv, pe strada Mihai Viteazu. Primăria Constanţa a emis Autorizaţia de desfiinţare nr. 102 din 21 decembrie 2017 pentru desfiinţarea unui imobil (locuinţă) cu regim de înălţime parter de pe strada Tudor Vladimirescu. Autoritatea publică locală a mai eliberat Autorizaţia de desfiinţare nr. 103 din 21 decembrie 2017 pentru desfiinţarea unui imobil situat pe strada Mihai Viteazu nr. 60. Şi acest imobil reprezintă o locuinţă cu regim de înălţime parter. Ambele acte sunt valabile 12 luni.
 
Citeşte şi:
 
Două imobile din Constanţa vor fi puse la pământ. A fost obţinută autorizaţia de desfiinţare

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Două imobile din Constanţa vor fi puse la pământ. A fost obţinută autorizaţia de desfiinţare

05 Jan 2018 1386