Şefa Spitalului Municipal de Boli Infecţioase Constanţa, un nou act de la Primărie. Este vizat hostelul de pe strada Ion Lahovari

Stela Halichidis, şi soţul ei, Gabriel Mihai Halichidis, doresc să branşeze hostelul ridicat pe strada Ion Lahovari nr. 8 la reţeaua de gaze naturale. Stela Halichidis este directorul Spitalului Municipal de Boli Infecţioase Constanţa.
 
Pe data de 21 martie, Primăria Municipiului Constanţa a emis Autorizaţia de construire nr. 244 pentru Engie România SA, solicitată pentru Gabriel Mihai şi Stela Halichidis. Actul emis de municipalitate constă în „Branşament gaze naturale. Notă: proprietarul imobilului va obţine autorizaţia de construire pentru instalaţia de utilizare aferentă branşamentului de gaze naturale“. Autorizaţia de construire este valabilă 12 luni.
 
Reamintim că, în octombrie 2016, municipalitatea a eliberat Certificatul de urbanism nr. 3281 lui Gabriel Mihai Halichidis, pentru proiectul „Modificare AC nr. 1807/20.10.2015 - Consolidare, recompartimentare, extindere şi supraetajare cu un nivel parţial imobil S+P+1E, schimbare destinaţie în spaţii comerciale şi cazare în regim hostel - prin recompartimentare şi refacere faţade“. Clădirea, care va avea o nouă înfăţişare, este situată pe strada Ion Lahovari (Costache Burcă) nr. 8 din Constanţa.
 
Gabriel Mihai Halichidis şi Stela Halichidis au intenţionat să îşi extindă investiţia, supraetajând clădirea pe care o deţin pe strada Ion Lahovari, însă, în urma dezbaterii organizate pentru modificarea Planului Urbanistic Zonal, constănţenii s-au opus propunerii iniţiate de investitori. În cazul acestui proiect, municipalitatea a decis, în 2014, să îi acorde medicului constănţean autorizaţie de construire valabilă 12 luni pentru „consolidare, recompartimentare, extindere şi supraetajare cu un nivel parţial imobil S+P+1E şi schimbare destinaţie în spaţii comerciale şi cazare în regim hostel“ pentru imobilul situat la adresa mai sus menţionată.
 
Potrivit informaţiilor cuprinse în propunerea de modificare, investitorii vor să ridice un imobil S+P+2E+3Er cu funcţiunea de spaţii comerciale şi hostel. 19 metri pătraţi vor fi rezervaţi parcărilor, iar patru metri, pentru spaţiu verde. Terenul pe care s-a construit acest hostel este jumătate în proprietatea soţilor Gabriel Mihai şi Stela Halichidis, iar cealaltă jumătate, în proprietatea soţilor Andreas şi Krystyna Strank, conform actului de vânzare-cumpărare nr. 2201/21.08.2014, având o suprafaţă de 150 de metri pătraţi conform actelor şi de 128 de metri pătraţi conform măsurătorilor.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Gabriel Mihai Halichidis figurează ca asociat în trei societăţi aflate în lichidare sau radiate: Grecantico SRL, Pyramide Group SRL şi Target One SRL.

Citeşte şi:

Hostelul familiei Halichidis îşi schimbă înfăţişarea şi se va recompartimenta!

Vecinii, porniţi împotriva hostelului ridicat de Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa (galerie foto)

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase, la mâna constănţenilor. Vrea să construiască un hostel lângă o casă-monument (document)

Modificări pe strada Ion Lahovari. Directorul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa îşi face hostel
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hostelul familiei Halichidis îşi schimbă înfăţişarea şi se va recompartimenta!

31 Oct 2016 6202

Vecinii, porniţi împotriva hostelului ridicat de Stela Halichidis, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa (galerie foto)

19 Mar 2016 6777

Managerul Spitalului de Boli Infecţioase, la mâna constănţenilor. Vrea să construiască un hostel lângă o casă-monument (document)

17 Feb 2016 5038

Modificări pe strada Ion Lahovari Directorul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase Constanţa îşi face hostel

21 Oct 2015 3959

Întocmeşte un PUZ Managerul Spitalului Clinic de Boli Infecţioase din Constanţa, Stela Halichidis, viitor investitor imobiliar? (document)

23 Sep 2015 3993