Supraetajările, în vogă la Constanţa Un bloc ridicat de Cladect Construct SRL pe strada Constantin Bobescu creşte pe verticală

Cladect Construct SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului acord de mediu pentru proiectul „Modificare proiect autorizat conform A.C. nr. 152 din 21.02.2017 «Construire imobil S+P+3E+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren» prin supraetajare în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată şi amenajari interioare“, investiţie realizată pe strada Constantin Bobescu nr. 11 (fosta Parcela A703/5, lot 3+lot 4).
 
Pe terenul situat pe strada Constantin Bobescu nr. 11 se doreşte supraetajarea în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată a imobilului S+P+3E+M, modificare aprobată prin autorizaţia de construire nr. 152 din 21.02.2017 - Construire imobil S+P+3E+M - locuinţe colective şi împrejmuire teren. Imobilul este în proprietatea firmei SC Cladect Construct SRL.
 
Construcţia existentă are regimul de înălţime S+P+3E+M şi cuprinde urmatoarele compartimentări: subsol - parcare 10 locuri şi zona de acces la parcare (lift, casa scării); parter - holul de intrare şi casa scării, lift, holul de acces la apartamente şi boxe, 2 apartamente (un apartament cu 2 camere şi un apartament cu 3 camere), boxe; etajele 1-3 - holul de intrare şi casa scării, lift, holul de acces la apartamente, 5 apartamente pe nivel (o garsonieră şi 4 apartamente cu 3 camere); mansardă - holul de intrare şi casa scarii, lift, holul de acces la apartamente, 5 apartamente (o garsonieră şi 4 apartamente cu 3 camere).
 
Se propune supraetajarea construcţiei existente în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată a imobilului S+P+3E+M şi rezultă: subsol -parcare 10 locuri şi zona de acces la parcare (lift, casa scarii); parter - holul de intrare şi casa scprii, lift, holul de acces la apartamente şi boxe: 2 apartamente (un apartament cu 2 camere şi un apartament cu 3 camere), boxe; etajele 1-4 - holul de intrare şi casa scării, lift, holul de acces la apartamente, 5 apartamente pe nivel (o garsonieră şi 4 apartamente cu 3 camere); etaj 5 - holul de intrare şi casa scării, lift, holul de acces la apartamente, 5 apartamente pe nivel (o garsonieră şi 4 apartamente cu 3 camere). 

Date din proiectul tehnic 

Clădirea are pe exterior un strat de 5 cm de polistiren expandat, peste care s-a aplicat tencuială decorativă, vopsea decorativă de exterior sau placaje de piatră. Suprafeţele vitrate sunt realizate din geam termopan cu tâmplărie PVC de culoare albă. Supraetajarea păstrează finisajele exterioare existente. Pereţii interiori ai constructiei sunt finisaţi fie cu gips carton, fie tencuiţi şi apoi vopsiti sau placaţi cu piatră, faianţă sau lemn în funcţie de specificul fiecărei camere.
 
Construcţia are structură de beton armat, iar supraetajarea va avea acelaşi sistem constructiv: structură de beton armat şi zidărie carămidă/BCA. Planşeele sunt din beton armat şi sunt rezemate pe grinzile de beton armat. Supraetajarea va urma aceeaşi soluţie. Imobilul este racordat la reţelele de utilităţi existente în zonă.
 
Accesul carosabil se realizează din strada Constantin Bobescu sau din aleile carosabile la care are deschidere terenul studiat, iar accesul la parcarea din demisol se face din aleea carosabilă. Accesul pietonal se va face de pe trotuarele aferente străzii Constantin Bobescu sau aleilor carosabile la care are deschidere terenul studiat. În limita de proprietate sunt amenajate 10 locuri de parcare în subsol şi 13 locuri de parcare în incintă, la nivelul terenului, reprezentând un total de 23 locuri (22 locuri de parcare necesare). Investitorul propune o suprafaţă de spaţiu verde de 310 mp, din care 125 mp spaţiu verde (gazon); 155 mp perete vegetal şi 30 mp pergolă iederă.

Despre Cladect Construct SRL

Societatea Cladect Construct SRL a luat fiinţă în anul 2007 şi are sediul social în Eforie Nord. Fondator este Nicolescu Costel Magdalen. Tot el este şi administratorul firmei, care se ocupă de construcţii de clădiri şi lucrări de geniu. Cladect Construct SRL are un capital social de 200 de lei, compus din 20 de părţi sociale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ce se construiește Medicul constănțean Costel Magdalen Nicolescu își continuă lucrările la blocul de 10 etaje din Mamaia

29 Jan 2022 2802

Ce se construiește Medicul constănțean de la Cladect Construct SRL continuă investițiile imobiliare. Documentația, depusă la APM Constanța

14 Oct 2021 1730

Ce se construiește Medicul constănțean care ridică un bloc de 12 etaje în Mamaia a primit acordul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța

09 Jun 2021 2542

Ce se construiește Medicul care ridică un hotel de 12 etaje în Mamaia vrea să construiască și un bloc de trei etaje în Constanța

14 Apr 2021 3705

Ce se construiește Hotel de 12 etaje în Mamaia. Investitor este o societate controlată de un medic din Constanța

09 Apr 2021 3526