Un chinez supraetajează hotelurile Alfa şi Beta din Saturn

Societatea City Est Cliner SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa proiectul privind „Supraetajare hoteluri Alfa şi Beta şi recepţia aferentă cu un nivel, compartimentare, construire balcoane şi racorduri la utilităţi, în vederea transformării în apartamente“. Cele două unităţi de cazare sunt amplasate în staţiunea Saturn, strada Henry Ignatie, FN, lot 1 şi 2.
 
Ulterior, APM Constanţa a anunţat publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare: nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului privind proiectul mai sus amintit. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, strada Unirii nr. 23, zilnic, între orele 9.00 şi 13.00. Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare până la data de 1.03.2017.

Despre City Est Cliner SRL

Înmatriculată în anul 2001, firma are sediul social în Bucureşti, strada Moroieni nr. 88, complex comercial City Town. Capitalul social subscris, de 645.000 de lei, integral vărsat, este compus din 12.900 de părţi sociale. Asociat unic este You Kelin, născut pe 23.01.1963, în Zhejiang, China. Tot el este şi administratorul societăţii, care se ocupă de intermedieri în comerţul cu textile, confecţii din blană, încălţăminte şi articole din piele. În anul 2015, societatea cu patru angajaţi a declarat o cifră de afaceri de 94.500 de lei.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hotel de patru etaje, ridicat de un cetățean chinez în stațiunea Saturn

24 Mar 2020 6342