Un investitor de la Corbu îşi extinde afacerea în turism! Construieşte zece căsuţe de vacanţă!



Pentru turiştii care caută în fiecare vară plaja din Corbu, investitorii din zonă au început să construiască tot mai multe spaţii pentru cazare, care să respecte cerinţele urbanistice din zonă. Recent, un investitor din Corbu, Gheorghe Cărbunaru, a decis să construiască zece căsuţe de vacanţă la Corbu, pentru care a depus actele necesare la Agenţia pentru Protecţia Mediului, în vederea obţinerii acordului de mediu. Astfel, acesta vrea să realizeze proiectul „Construire 10 căsuţe de vacanţă şi grup sanitar - construcţie provizorie pe o durată de 10 ani“, în localitatea Corbu, pe strada Principală nr. 37.
 
Potrivit site-ului turistinfo.ro, la aceeaşi adresă omul de afaceri deţine pensiunea Luoana, unde, potrivit imaginilor de prezentare a acesteia, sunt construite deja mai multe căsuţe de vacanţă de lemn. Aşa că omul de afaceri fie îşi extinde investiţia cu încă zece căsuţe, la aceeaşi adresă, fie doreşte să îşi prelungească autorizaţia de mediu necesară pentru ca pensiunea Luoana să funcţioneze şi în următorii zece ani.
 
Potrivit Registrului Comerţului, Gheorghe Cărbunaru, născut în 1964, este asociat în două afaceri în localitatea Corbu: Euro Dalya Trans SRL şi Cărbunaru Aurelia (Daly-Lucy) Asociaţie Familială.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Afaceri Constanța Restaurantul Barchetta, complexul de căsuțe din satul de vacanță și Fabrica de Gheață din Neptun pot fi închiriate. Licitația este organizată de Neptun Olimp SA (DOCUMENT)

15 Apr 2024 577

Cum vor arăta căsuţele de vacanţă care se vor ridica la Corbu!

17 Oct 2016 4264

Căsuţe de vacanţă pentru turiştii care merg la plajă la Corbu! Cine este investitorul?

05 Oct 2016 4293