Un nou act obținut de Noy Business Tranzactions SRL pentru modernizarea hotelului Bicaz din Mamaia

Noy Business Tranzactions SRL, care deține hotelul Bicaz, a solicitat și a obținut, pe data de 2 octombrie, de la Primăria Municipiului Constanța, Autorizația de construire nr. 1557, care permite recompartimentarea unității de cazare situate în Mamaia.
 
Reamintim că Noy Business Tranzactions SRL a depus la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța memoriul de prezentare a proiectului „Recompartimentare hotel Bicaz“. Societatea a mai reușit să obțină și Certificatului de urbanism nr. 3085 din 21.10.2016, emis de Primăria Municipiului Constanța pentru recompartimentarea hotelului Bicaz, în vederea măririi capacității de cazare.
  
Complexul Bicaz din stațiunea Mamaia se află în proprietatea SC Noy Business Tranzactions SRL și este compus din hotel și restaurant, împreună cu funcțiunile anexe. Pe suprafața de 4.701 mp a terenului se propune recompartimentarea hotelului, respectiv construirea, în ambele aripi ale imobilului, la etajele 1 și 2, a câte o cameră și a unui grup sanitar cu duș cu structura pereților din ghips-carton. De asemenea, la etajul al treilea, atât în aripa A, cât și în aripa B a hotelului, vor exista câte un apartament cu două camere și un grup sanitar cu duș. Golurile de geamuri pe fațadă se vor păstra, iar pereții de compartimentare ai noilor încăperi obținute vor fi din ghips-carton. Construcția își păstrează Procentul de Ocupare a Terenului (POT), respectiv aria construită la sol, și Coeficientul de Utilizare a Terenului (CUT).
 
Structura construcțiilor propuse este din ghips-carton. Finisajul pereților la băi va fi din faianță la pereți și gresie la pardoseală. Compartimentarea propusă se va face doar la interior, fără să fie afectată în vreun fel anvelopanta existentă. Hotelul are o structură din beton armat și zidărie de cărămidă, structură ce nu va fi afectată de noile compartimentări.
 
Pereții noilor camere și apartamente vor fi din ghips-carton, cu uși din lemn sau metal sau PVC, în rest, structura hotelului se păstrează. De asemenea, se va asigura numărul minim de locuri de parcare, conform anexei nr. 1 aferente normelor metodologice de clasificare a hotelurilor, de 20% din numărul de camere, respectiv 35 de locuri de parcare. Accesurile pietonale existente în hotel se vor păstra. În plus, se va construi un acces din restaurant înspre curtea din vest.

Despre Noy Business Tranzactions SRL 

Deținută de Dan Alexandrescu și Cătălin Alexandrescu, firma a fost înmatriculată în anul 1994 și are sediul social în satul Vânători, județul Galați. Capitalul social subscris, de 2.036.280 de lei, integral vărsat, este compus din 203.628 de părți sociale. Fiecare asociat deține 50% din capitalul social. Noy Business Tranzactions SRL se ocupă de fabricarea condimentelor și a ingredientelor.
 
Citește și: 
 
Hotelul Bicaz din Mamaia va fi modernizat. Ce se va face (document)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

NOY BUSINESS TRANZACTIONS SRL angajează!

22 Nov 2023 540

NOY BUSINESS TRANZACTIONS SRL angajează!

21 Nov 2023 565

NOY BUSINESS TRANZACTIONS SRL angajează!

20 Nov 2023 663

NOY BUSINESS TRANZACTIONS SRL angajează!

19 Nov 2023 610

NOY BUSINESS TRANZACTIONS SRL angajează!

18 Nov 2023 715

NOY BUSINESS TRANZACTIONS SRL angajează!

17 Nov 2023 587

Hotelul Bicaz din Mamaia va fi modernizat. Ce se va face (document)

31 Mar 2017 3363

Piscină nouă în Mamaia în Complexul Hotel-Restaurant Bicaz

13 Oct 2016 3288

Complexul hotel-restaurant Bicaz va avea piscină

11 Apr 2016 2545