Anunţ important în legătură cu Asociația Elevilor din Constanța!

Sâmbătă, 10 decembrie a.c., în cadrul ședinței Adunării Generale a Asociației Elevilor din Constanța au avut loc alegerile pentru cele două funcții vacante de vicepreședinte din Biroul de Conducere al organizației reprezentative a elevilor din județul Constanța. În urma procesului electoral, candidații care au întrunit cel mai mare număr de voturi sunt:

Oana-Ana-Maria Mardare – clasa a X-a la Liceul Teoretic „Traian”, specializarea științe ale naturii;
Sadri Sali – clasa a XI-a la Colegiul Național „Mircea cel Bătrân”, specializarea științe ale naturii, bilingv franceză;
Ana și Sadri completează echipa de conducere a Asociației Elevilor din Constanța din mandatul iunie 2016-iunie 2017, care este compusă și din: Constantin-Alexandru Manda, Alex-Nicolae Burghelia, Ștefan-Cristian Peltea, Roxana-Maria Chirițoiu și Geanina-Maria Bostan.

„Le urez bine au venit la bord Anei și lui Sadri pentru a doua jumătate a mandatului 2016-2017. Prezența lor în echipă este un plus pentru activitatea de reprezentare a drepturilor și intereselor elevilor din județul din Constanța. În perioada următoare vom face o radiografie a anului 2016 și ne vom stabili prioritățile pe termen scurt și mediu. Îi asigur pe toți elevii din județul Constanța că și în anul 2017 AEC le va apăra drepturile și interesele comune și se va lupta pentru rezultate precum: creșterea burselor în municipiul Constanța; acordarea burselor în cât mai multe localități din județ, asigurarea pazei de către autoritățile locale, creșterea sumelor acordate pentru cheltuieli materiale cu bunuri și servicii etc.” a declarat Constantin-Alexandru Manda, președintele Asociației Elevilor din Constanța.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Asociaţia Elevilor din Constanţa cere anularea măsurii care vizează elevii cu media de admitere sub 5. Procesul, amânat!

02 Nov 2019 2121

Abandonul şcolar este în creştere. Ce spune Asociația Elevilor din Constanța

31 Jul 2016 2911

Cererea Asociaţiei Elevilor a fost înregistrată Tribunalul Constanţa ar putea obliga municipalitatea să acorde burse elevilor

27 Jul 2015 2024

Profesioniștii României susțin dezvoltarea tinerilor liceeni Conferințele practice BookLand Evolution în Constanța

24 Oct 2014 2385