Banchetele, o reală demonstraţie de bunăstare Ce restaurante au ales tinerii constănţeni pentru ultima petrecere împreună (galerie foto)



Elevii din clasele a VIII-a şi a XII-a au intrat pe ultima sută de metri în ceea ce priveşte pregătirea pentru Evaluarea Naţională sau pentru Bacalaureat.

Cu toate acestea, printre preocupările principale ale tinerilor se numără şi petrecerea de final de liceu sau gimnaziu, într-unul dintre localurile din oraş. Liceenii constănţeni şi-au îndreptat atenţia spre restaurantele de fiţe, cu meniuri speciale, surprize, muzică bună şi distracţie pe măsură. Toate acestea vor costa scump, dar tinerii nu se uită la bani când vine vorba de un moment atât de important în vieţile lor. Pentru petrecerea de final de ciclu gimnazial sau liceal, fiecare elev va scoate din buzunar sume cuprinse între 200 şi 300 de lei, banchetele fiind o reală demonstraţie de bunăstare. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa au precizat că responsabilitatea organizării şi desfăşurării banchetelor de sfârşit de an le aparţine asociaţiilor de părinţi.


 
Aristrocratos, Golden Palace, Florida, Iaki, Harlequin, Melody sunt doar câteva dintre localurile alese de elevii constănţeni pentru petrecerea de rămas-bun. De altfel, petrecerile au început în forţă, iar pe reţelele de socializare, tinerii postează deja imagini de la banchete. Astfel, elevii de la Colegiul Comercial „Carol I“ s-au distrat la restaurantul Aristrocratos. Pentru acelaşi local au optat şi colegii lor de la Liceul Teoretic „Decebal“. Artiştii în devenire de la Colegiul de Arte „Regina Maria“ au ales să organizeze banchetul de adio la restaurantul Golden Palace. „La cele trei petreceri, a cântat Marian Cozma“, a declarat Cătălin Iordache, reprezentantul societăţii Banchet de vis, care s-a ocupat de organizarea petrecerilor. Tinerii de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga“ au ales să-şi ia rămas bun de la anii de liceu la Iaki. Și cei de la Colegiul Naţional Pedagogic „Constantin Brătescu“ se vor distra la restaurantul aceluiaşi hotel. Banchetul elevilor Colegiului Naţional „Mihai Eminescu“ va avea loc la restaurantul Melody, iar la Aristocratos vor petrece şi clasele a XII-a de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân“. Mirciştii din clasele a VIII-a au decis să petreacă la Golden Palace. Clasele a XII-a de la Liceul Teoretic „Ovidius“ se vor distra la restaurantul Florida, iar elevii din clasa a VIII-a de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncuşi“, alături de colegii de la Școala Gimnazială „Nicolae Grigorescu“, vor petrece la restaurantul Golden Palace. Elevii din clasa a XII-a de la Liceul Teoretic „Callatis“ şi cei de la Colegiul Economic Mangalia au ales să petreacă la restaurantul Lacul racilor. Absolvenţii clasei a VIII-a de la Școala Gimnazială nr. 43 „Ferdinand“ au decis să se distreze pentru ultima dată împreună la restaurantul Harlequin din Mamaia. Clasele a VIII-a de la Școala Gimnazială nr. 39 „Nicolae Tonitza“, de la Școala Gimnazială nr. 12 „B.P. Hasdeu“ şi de la Școala Gimnazială nr. 24 „Ion Jalea“ vor petrece la restaurantul Florida. „Elevii de la Liceul cu Program Sportiv «Nicolae Rotaru» şi absolvenţii clasei a VIII-a de la Școala Gimnazială nr. 3 «Ciprian Porumbescu» au ales ca loc de organizare a banchetului restaurantul Golden Palace“, a adăugat reprezentantul societăţii Banchet de vis.

Au strălucit pe covorul roşu

Pentru a arata impecabil, elevii nu s-au uitat la bani când a venit vorba de ţinută, machiaj sau coafuri. Rochii de seară, scurte sau lungi, accesorii şi pantofi cu tocuri cât mai înalte au fost alegerile tinerelor. Nici băieţii nu şi-au neglijat ţinuta dedicată acestui eveniment. Cei mai mulţi dintre ei au ales clasicul costum, alţii însă au optat pentru ţinute sport, alese cu mare grijă. Și unii, şi alţii au strălucit pe covorul roşu. Nici părinţii nu au fost zgârciţi, dorind a le face pe plac copiilor într-o etapă atât de importantă a vieţii lor. Organizatorii au avut grijă de tot: de la baloane şi aranjamente florale, la covorul roşu pe care tinerii absolvenţi au ţinut să se fotografieze, împreună cu prieteni şi colegi, dar şi cu cei care le-au fost profesori.
 
Și, pentru a marca aşa cum se cuvine acest moment deosebit din viaţa lor, tinerii care deja au petrecut la banchetul de adio au asistat şi la focuri spectaculoase de artificii.
 
Sursa foto: Banchetul de vis

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.