Campania ISJ Constanţa „Mesajul meu pentru România“ s-a încheiat. Trei zile de idei originale și creative

S-a încheiat o Campanie de mare succes în rândul elevilor care timp de 3 zile și-au exprimat un mesaj pentru România prin intermediul unor idei originale și creative.

Reușita Campaniei organizată de ISJ Constanţa, ”Mesajul meu pentru România”, a fost dată de numărul de mare de elevi participanți, care, în final, a ajuns la  50 000.
 
În cea de-a treia zi au participat peste 60 de școli din întreg județul Constanța. Cu siguranță sentientul patriotic si mândria de a fi român i-a cuprins pe fiecare dintre în această perioadă, văzând mobilizarea și bucuria copiilor care au dus mesajul lor mai departe în rândul comunității.

Imnul țării și urarea de „La mulți ani, România!“ s-au auzit pretutideni în județ, și acest lucru s-a datorat elevilor și cadrelor didactice implicate în această Campanie.

”Sunt mândră și fericită că am inițiat, împreună cu profesorii de istorie, Campania «Mesajul meu pentru România», care face parte dintr-un amplu proiect «100 de ani de spirit românesc», ce va sărbători Centenarul Marii Uniri. Entuziasmul și bucuria zecilor de mii de copii care au strigat cât au putut   de   tare  «La   mulți   ani,  România,   România   te   iubim,   România   zâmbește,   România suntem noi, România e aici», ne-au oferit o adevărată lecție de istorie, o lecție a unității, a bucuriei și a mândriei că suntem români. Acești  elevi minunați au oferit acestei campanii un sentiment de nedescris. Am văzut copii fericiți și lacrimi de bucurie și emoție în ochii părinților. A fost un muncă grea, dar frumoasă, alături de o echipă minunată, cea a profesorilor de istorie, în fața cărora mă înclin, le mulțumesc și îi felicit pentru dedicare și efort care a meritat să fie depus. Felicit din tot sufletul pe toți cei care s-au implicat în organizarea acestor activități unice și de o amploare fără precedent: elevi, cadre didactice, directori, părinți, comunitatea locală. Respect și mulțumire! La mulți ani, România!”, a transmis Paula Iordan, inspector școlar pentru istorie.

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

România se va confrunta cu o criză alimentară? Anunțul Ministrului Agriculturii

23 May 2022 1267

Sărbători de iarnă triste pentru fiica celebrului interpret Aurelian Preda. Mesajul dureros al fetei

25 Dec 2018 2082

A doua zi a campaniei „Mesajul meu pentru România” pentru elevii constănţeni (galerie foto)

28 Nov 2018 1579

Elevii constănțeni au dat start campaniei „Mesajul meu pentru România” (galerie foto)

26 Nov 2018 2819

Ziua Dobrogei Mesaj transmis de Simona Halep

14 Nov 2018 1786

Polițiștii de la SAS Constanța donatori pentru Cipri Mobilizare fără precedent. Sute de polițiști au donat sânge pentru polițistul de la SAS Suceava

07 Dec 2017 2421

Flashmob, organizat de ISJ Constanţa, în anul centenarului (galerie foto)

30 Nov 2017 4543

Campania „Mesajul meu pentru România“, demarată de ISJ Constanţa. Şcolile s-au întrecut în cele mai frumoase urări (galerie foto)

29 Nov 2017 4078