Aniversare Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii Constanţa a împlinit 24 de ani

Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii Constanţa a sărbătorit, în această săptămână, 24 de ani de la înfiinţare.
 
Sărbătoarea a început cu premierea elevilor care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele şi concursurile şcolare şi a continuat cu programul artistic dedicat acestui eveniment. În cadrul spectacolului, etniile din Dobrogea au fost reprezentate prin dansuri populare, momente muzicale, artă dramatică şi poezie. Cu această ocazie, elevii liceului au participat la concursuri de cultură generală şi de matematică.
 
Grupul Şcolar de Electrotehnică şi Telecomunicaţii a fost înfiinţat în anul 1991. În 1999, unitatea înfiinţează Reţeaua şcolară pentru formarea continuă a adulţilor, iar în anul 2000, devine Academie CISCO Locală, obţinând ulterior Diplomă de excelenţă pentru activitatea desfăşurată. Între anii 2009 - 2012, unitatea şcolară primeşte titulatura de Şcoală Europeană, obţinând acest statut şi în perioada 2012 - 2015. Liceul Tehnologic de Electrotehnică şi Telecomunicaţii face parte din Filiera Tehnologică, fiind cotat drept cea mai bună şcoală din învăţământul tehnic preuniversitar din Dobrogea.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.