Rămas-bun, Baby Genius! Tony a predat cheia succesului (galerie foto)

În mod tradiţional, copiii înscriși la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius” care împlinesc vârsta necesară pentru a merge la școală, în vară, părăsesc rândurile micuților și își pregătesc ghiozdanul cu rechizite pentru a intra în etapa următoare. În această vară, Tony, împlinind şase ani, este cel care a spus adio colegilor săi mai mici. Pentru a-și lua rămas-bun de la el, la „Baby Genius” a fost organizată o serbare, de unde nu au lipsit zâmbetele, distracția și voia bună.
 
Dat fiind că serbarea lor a coincis cu Ziua Internațională a Iei, micuții au purtat costume naționale, iar părinții acestora au îmbrăcat cele mai originale ii. Zglobii, frumoşi și senini, aceștia s-au distrat alături de Minnie Mouse și clovnul Arechino, invitații speciali de la serbare. Împreună cu aceștia, picii au dansat, au cântat, au recitat poezii, atât în limba română, cât și în limba engleză, s-au jucat, au mâncat dulciuri, iar la final au primit și diplome.

Predarea cheii succesului, gest simbolic prin care Tony transmite ştafeta 

Predarea cheii este un gest simbolic prin care se transmite ştafeta între generaţii. Cei ajunși la finalul călătoriei lor prin lumea lipsită de griji şi plină de zâmbete a centrului „Baby Genius” lasă celor mici, ca moştenire, cheia de aur a succesului, în speranţa că aceasta îi va ajuta pe „urmaşii” lor să deschidă toate uşile colorate ale copilăriei lor.
 
„Cheia succesului este un simbol prin a cărui înmânare copiii care finalizează etapa preșcolară predau către cei mici o cheie care să le deschidă drumul către succes. Este un mod de a-şi lua rămas-bun de la colegii mai mici şi, în același timp, de a-i încuraja. Sperăm că, pornind către drumul descoperii personale, micile genii să aibă în permanenţă această cheie formată din atitudine pozitivă, încredere în sine și valori morale a căror bază a fost pusă la Baby Genius”, a spus Liliana Naclad.
 
Tony a cântat „La revedere, cheiță dragă” și a predat cheia succesului camaradului său mai mic, Eduard. El, alaturi de alti zece colegi, îşi va lua zborul de la „Baby Genius” în anul 2017. Acest moment a marcat pentru Tony, deopotrivă, un sfârșit distractiv și un nou început provocator. Alături de Tony, la serbare, au venit mama și bunica acestuia. Bunica era foarte emoționată de faptul că participă la acest eveniment important din viața nepotului și ne-a mărturisit: „Sunt emoționată să-l văd ajuns aici și conștientă, în același timp, că, odată cu el cresc grijile, cheltuielile și toate cele. Când sunt mici, și grijile sunt mici. Împreună cu el cresc și grijile și problemele.”

Info contact Grădiniţa „Baby Genius”
Adresa: Strada Călăraşi nr. 11, Constanţa
Web-site: www.gradinita-genius.ro
Facebook: www.facebook.com/BABY-Genius  
Email: contact@gradinita-genius.ro
Telefon: 0760 103 506.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Grădinița Baby Genius - primul deceniu

26 Mar 2022 3533

Grav afectați de restricțiile pandemiei Managerii din învățământul privat constănțean, forțați să reducă taxele și să trimită angajații în șomaj

01 May 2020 7047

Apel umanitar Liliana Lică, asistenta medicală de la Baby Genius, are nevoie de noi

08 Apr 2019 6003

Șapte ani de activitate Coordonatorul Baby Genius, Liliana Naclad - „Îmi e suficient să îi privesc pe cei mici. În ochii copiilor văd cerul“

25 Mar 2019 4491

Aprecieri din partea părinţilor Liliana Naclad, considerată un înger pe pământ (galerie foto)

08 Dec 2018 3603

„Eu voi fi mâine școlar“ O nouă grupă de „geniali“ și-a luat rămas-bun de la Stenali Center Baby Genius & Genius Children’s Academy (galerie foto)

25 Jun 2018 3560

Interviu online cu lect. univ. dr. Liliana Naclad, coordonatorul Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy „La mulţi ani copiilor, dar şi acelui copil pitit în sufletul adulţilor! Doar prin el putem înţelege copilăria"

01 Jun 2018 6341

Emoții și bucurii transmise de „Vestea Nașterii“, la Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy (galerie foto)

24 Dec 2017 4085

Serbare cu fast la Stenali Center - Baby Genius & Genius Children’s Academy Micuţii geniali au marcat începutul unei noi etape în evoluţia lor (galerie foto)

12 Sep 2017 5988

Serbare Adio, BABY GENIUS Stenali Center - un mare pas pentru dezvoltarea celor mici (galerie foto)

17 Jun 2017 9118

Vine vacanţa mare! Unde şi cu cine lăsăm picii? Program de vară pentru copiii cu vârste cuprinse între unu şi 12 ani, la Stenali Center (galerie foto)

30 May 2017 8569

Sediu generos şi ultradotat pentru Centrul „Baby Genius“ din Constanţa Liliana Naclad - „Micuţii geniali au fost şi rămân motivaţia principală!“ (galerie foto)

04 Apr 2017 9277

Micuții de la Centrul de Dezvoltare Timpurie, Educație și Recreație „Baby Genius“ Constanța cheamă primăvara cu zâmbete și mărțișoare (galerie foto)

23 Feb 2017 3227

Zâmbete, voie bună și multe daruri Moș Crăciun a ajuns la prichindeii de la „Baby Genius“ Constanţa (galerie foto)

23 Dec 2016 3867

Micuţii de la „Baby Genius“ Constanţa au oferit un adevărat spectacol în deschiderea festivă a noului an şcolar (galerie foto)

13 Sep 2016 3618