Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Elevul Memiş Edis, matematicianul de geniu de la Liceul „Traian”

Liceul Teoretic „Traian” îşi sporeşte sistematic valoarea prin performanţele deosebite ale elevilor săi. Unul dintre ei, Memiş Edis, elev în clasa a VIII-a, este o mărturie fermă a calităţii învăţământului românesc. Performanţele acestuia, înregistrate încă din clasa a V-a, confirmă că talentul, dublat de motivaţie, perseverenţă şi dăruire, reprezintă întotdeauna cheia succesului personal şi profesional.
 
În clasa a V-a, elevul a câştigat medalie de bronz la Olimpiada de matematică (etapa judeţeană), premiul I la Concursul „Evaluare în educaţie”, premiul I la Concursul de matematică „Tomis” (etapa locală şi judeţeană), premiul II la Concursul „+/- Poezie”, locul III la Concursul naţional „Lumina Math”, premiul III la Concursul internaţional „Dan Barbilian”, menţiuni la Concursul de matematică pe echipe „MathSpace” (ediţia a VIII-a) şi la Concursul „Arhimede”.
 
Printre rezultate obţinute în clasa a VI-a se numără: marele premiu la Concursul „N.N. Mihăileanu”, medalie de bronz la Olimpiada de matematică (etapa naţională), premiul I la Concursul „Arhimede IMAC”, premiul I la Concursul de matematică „Tomis” (etapa locală), locul I la Concursul Naţional „Lumina Math” (etapa naţională), premiul I la Olimpiada de fizică (etapa judeţeană), premiul II la Concursul de matematică pe echipe „MathSpace“, menţiuni la Concursul internaţional „Dan Barbilian”, la Concursul interjudeţean „Cristian Calude” şi la Concursul naţional „Laurenţiu Panaitopol”.
 
Palmaresul elevului s-a îmbogăţit în clasa a VII-a cu: medalie de aur şi calificarea în lotul lărgit al României la Olimpiada Naţională de matematică (etapa naţională), premiul II la Concursul de matematică pe echipe „MathSpace“, premiul II la Concursul naţional „Laurenţiu Panaitopol”, menţiune la Concursul naţional „Stelele Matematicii”, premiul I la Concursul de matematică „Tomis” (etapa judeţeană), marele premiul la Concursul „N.N. Mihăileanu”, menţiune cu Laudatio la Concursul „Viceamiral Urseanu”.
 
În palmaresul elevului se regăsesc şi premii obţinute în anul şcolar în curs. Dintre acestea, amintim: premiul I la Concursul de matematică pe echipe „MathSpace”, medalie de bronz la Mathematical Danube Competition, premiul I cu punctaj maxim şi premiul de excelenţă la Concursul naţional „Laurenţiu Panaitopol”, premiul I şi medalie de aur la Concursul naţional „Stelele Matematicii”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Admis la Harvard University Cititorii ZIUA de Constanţa au decis - elevul olimpic Edis Memiş, desemnat personalitatea anului la Constanţa!

30 Dec 2019 13963

Retrospectivă 2019 Ambiţioşi, muncitori şi talentaţi. Elevi din Constanţa, pe podiumul competiţiilor naţionale şi internaţionale (galerie foto)

28 Dec 2019 4591

Patru olimpici internaționali constănțeni premiați, azi, de către Ministerul Educației și Cercetării

17 Dec 2019 3545

„Ei completează categoria de ambasadori ai oraşului“ Cinci elevi şi opt profesori din Constanţa, premiaţi de consiliul local (galerie foto+document)

28 Oct 2019 4204

Edis Memiș de la Liceul Internațional de Informatică Constanța, medalie de aur la Olimpiada Internațională de Matematică

23 Jul 2019 3435

Olimpiada Balcanică de Matematică 2019. Un elev din Constanţa şi-a reeditat performanţa

04 May 2019 5591

Editorial Cum se confiscă gloria. Eşecul unui... succes cu rezultate individuale bune

16 Jul 2018 7007

Olimpiada Internaţională de Matematică 2018 Cea mai slabă performanţă din ultimii 30 de ani a echipei României. Edis Memiş - medalie de bronz

13 Jul 2018 5018

Record după record la Liceul Internaţional de Informatică din Constanţa. Emoţii pentru Edis Memiş, unul dintre cei şase străluciţi matematicieni români

09 Jul 2018 5774

Constănțeanul Edis Memiș, în lotul României la Olimpiada Internațională de Matematică de la Cluj

08 Jul 2018 8846

Premieră pentru judeţul Constanţa, după 17 ani. Edis Memiş, primul calificat la Olimpiada Internaţională de Matematică

30 May 2018 8980

Doi elevi şi doi profesori din municipiul Constanţa vor primi câte 2.000 de lei de la Consiliul Local. Iată de ce! (document)

23 Aug 2017 2855

Aur, argint şi menţiuni Rezultate remarcabile ale elevilor de la Liceul Internaţional de Informatică din Constanţa (galerie foto)

12 May 2017 4453

Memiş Edis, de la Liceul Teoretic „Traian“, la sesiunea specială a Evaluării Naţionale 2016 (document)

25 May 2016 4206