Să cunoaştem şi să recunoaştem valorile Ionuţ Cocoş de la Seminarul Teologic din Constanţa a cucerit juriul de la „Românii au talent“ (galerie foto)

Ionuţ Cocoş a cucerit, vineri seara, juriul emisiunii „Românii au talent“, când a interpretat aria „O sole mio“. Tânărul ne-a povestit că şi-a descoperit talentul în clasa a VII-a, când a mers să cânte în corul bisericii din comuna natală Vlădeni, judeţul Ialomiţa. „În clasa a VII-a, am simţit chemarea spre Dumnezeu şi am mers la biserică. Am început să cânt în corul Bisericii «Sfântul Nicolae» din comună. Apoi am fost admis la Seminarul Teologic din Constanţa. Am ales acest drum deoarece oamenii au nevoie de un model în viaţă. Un model care să-i schimbe în bine“, ne-a povestit tânărul. De altfel, Ionuţ ne-a dezvăluit că, după absolvirea seminarului, intenţionează să-şi continue studiile la Facultatea de Teologie a Universităţii „Ovidius“. În prezent, pe lângă studiile la Seminarul Teologic „Cuviosul Dionisie Exiguul“, Ionuţ cântă în corul Bisericii „Sfântul Dumitru“ din Constanţa, dar şi în corul Bisericii „Sfântul Dumitru“ din comuna Vlădeni, unde ajunge o dată la două săptămâni. Ionuţ este şi un elev sârguincios. Nu a avut o medie mai mică de 8,50 în anii de la seminar. A decis să participe la concursul „Românii au talent“, fiind susţinut de colegii de la seminar.

„Anul trecut, am mers la preselecţiile pentru concursul «Vocea României», însă nu am fost selectat. În schimb, organizatorii mi-au zis că mă aşteaptă la «Românii au talent». Am trecut de preselecţii şi am ajuns în semifinale“, ne-a mai dezvăluit tânărul. Dacă va câştiga concursul, cu cei 120.000 de euro puşi la bătaie de organizatori îşi va ajuta în primul rând familia. „De la vârsta de doi ani, sunt crescut de bunica paternă. Îi datorez jumătate din viaţa mea, din ceea ce sunt. Vreau să o ajut să-şi rezolve problemele de sănătate. Mai vreau să-i aduc acasă pe unchii mei, care lucrează în străinătate. Şi, desigur, voi investi în mine, în dezvoltarea talentului meu. Am început de puţin timp să cânt şi muzică populară. Sper să pot urma, pe lângă Facultatea de Teologie, şi Conservatorul“, ne-a mai spus Ionuţ Cocoş.

Apreciat de profesori şi de colegi


Preotul Petre Ilie, directorul Seminarului Teologic „Cuviosul Dionisie Exiguul“, are numai cuvinte de laudă despre elevul său. „E un copil bun, cuminte, ascultător, talentat“, spune preotul Petre Ilie. „Felicitări, Ionuţ Cocoş! Să înmulţeşti frumos şi plăcut acest dar cu care ai fost înzestrat. Sunt mândră de tine. Ai ridicat sala şi juriul în picioare la «Românii au talent». Bravo!“, „Ai fost magnific, ai depășit orice așteptare, impresionant, fără cuvinte!“, „Felicitări din suflet! Meriți marele premiu“, „Felicitări pentru vocea ta extraordinară! Românii se pot mândri cu talentul tău!“, „Doamne, ce talent am avut atâta timp lângă noi şi habar nu am avut! Felicitări, Ionuţ! Ai cântat impecabil! Succes! Mergi până în finală!“, sunt doar câteva dintre mesaje postate pe contul de Facebook al tânărului.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Elev la un seminar teologic din Constanţa Ionuţ Cocoş a ridicat juriul şi sala în picioare la "Românii au talent" (video)

01 May 2015 6501