Techirghiol, capitala muzicii şi a umorului românesc

Primarul oraşului Techirghiol, Adrian Stan, invită toţi iubitorii de muzică uşoară şi de umor la două evenimente culturale importante. Este vorba despre cea de-a XIII-a ediție a Festivalului Național de Muzică Ușoară pentru Copii şi Tineret „Glasul Speranțelor“ şi despre ediţia a IV-a a Festivalului Naţional de Umor „Scena lu' Tănase“. Ambele se vor desfăşura în perioada 18 - 20 iulie, începând cu ora 19.00.

Pe scena Teatrului de Vară „Jean Constantin“ vor evolua 45 de copii din toate zonele țării, care vor încerca să impresioneze prin calitățile lor artistice juriul format din personalități marcante ale muzicii ușoare românești, avându-l ca președinte pe binecunoscutul compozitor Viorel Gavrilă.

Festivalul de Muzică Uşoară este structurat pe trei secțiuni de vârstă: 5 - 8 ani, 9 - 12 ani, 13 - 16 ani. Pentru câştigători, au fost pregătite următoarele premii: trofeul festivalului, în valoare de 1.000 de lei, premiul I, în valoare de 600 de lei, premiul II, în valoare de 500 de lei, premiul III, în valoare de 400 de lei, și o mențiune, de 150 lei. Acestea se vor acorda pentru fiecare categorie de vârstă în parte. De asemenea, la cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Naţional de Umor „Scena lu' Tănase“, vor fi prezente trupe de umor din Sibiu, Făgăraş, Câmpulung Moldovenesc, Eforie şi Constanţa.
Duminică, 20 iulie, începând cu orele 19.00, va avea loc gala laureaților.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.