Ar fi omorât un copil. „L-am înecat!“ Povestea şocantă a deţinutului de la Poarta Albă, care a evadat în această dimineaţă

Bărbatul de 38 ani, cu domiciliul în Piatra Neamț, condamnat la 20 de ani pentru omor şi încarcerat în Penitenciarul Constanța - Poarta Albă, care a evadat azi din punctul de lucru la care era repartizat, a solicitat atât Judecătoriei Medgidia, cât şi Tribunalului Constanţa să fie eliberat condiţionat. Judecătorii din cele două instanţe s-au opus, astfel că individul a rămas încarcerat. 

Citeşte şi Filtre în tot judeţul Constanţa. Alertă maximă Un deţinut din Piatra Neamț, condamnat pentru omor, este de negăsit

Potrivit http://monitorul.creatory.org/author/gabi-munteanu/page/117/, în iulie 2000, după ce consumase „cîteva beri si peste 500 de grame de rom si votcă, într-un bar, i-a spus unui cunoscut că merge să-i ia gîtul cu coasa vecinului său (…), de 84 de ani.
 
„Între cei doi era o stare conflictuală mai veche, generată de faptul că, în perioada cînd era minor, (…) furase niste bani de la (…) si, în urma reclamatiei la politie, s-a ales cu dosar penal, fiind internat într-un centru de reeducare. (…) a luat o coasă de acasă si a făcut cîtiva kilometri prin comună în căutarea bătrînului. Din fericire, acesta nu a fost găsit, însă tînărul era hotărît să facă moarte de om. A mers în colonia Sabasa, la (…), hotărît s-o omoare, luînd cu el o curea din cauciuc. «Am vrut să mă răzbun pe (…). Cineva îmi spusese că are pe altul, dar nu am găsit-o acasă. L-am găsit numai pe (…) si l-am înecat, ca să-i fac rău ei», a declarat inculpatul după arestare. Femeia nu era acasă, aici găsindu-l doar pe fiul ei cel mai mic, (…). Copilul a fost ademenit să meargă să facă o baie si în timp ce se bălăcea, (…) s-a apropiat pe la spate si, prinzîndu-l de gît, l-a izbit repetat cu fata de bolovanii din albie, tinîndu-l cîteva minute cu capul în apă. I-a dat drumul doar cînd a fost sigur că acesta s-a înecat. Pentru a nu fi descoperit cadavrul, a pus peste el două scînduri groase si un bolovan de aproximativ 30 de kilograme. După crimă, (…) a mers acasă si a povestit cele petrecute. La anchetă, a declarat că a ucis pentru a se răzbuna si că s-a gîndit mult la modalitatea de a-l omorî pe (…): prin sugrumare, în bătaie sau prin înec. Ultima variantă i s-a părut cea mai usoară“, conform sursei mai sus citate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE A fost găsit. Un deținut de la Penitenciarul Poarta Albă a evadat de la punctul de lucru

11 Dec 2019 8160

Judeţul ConstanţaTânăr evadat de la Penitenciarul Poarta Albă

17 Oct 2018 1927

UPDATE Oficial. Deținutul periculos, evadat de la Penitenciarul Poarta Albă a fost prins în județul Vrancea

03 Aug 2017 3792

Bărbatul care a evadat din spital şi care s-a predat în direct la OTV rămâne în puşcăria Poarta Albă

22 Nov 2016 2282