Mai multe persoane condamnate de Tribunalul Constanţa

Tribunalul Constanţa a decis azi condamnarea lui Adrian Salop, pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, la pedeapsa amenzii în cuantum de 5.000 (cinci mii) lei, reprezentând 100 zile-amendă cu o valoare a zilei-amendă de 50 lei. Acestuia i-a fost atrasă atenţia asupra dispoziţiilor art.63 alin.1 şi 3 Cod penal, respectiv că, în cazul în care acesta, cu rea-credinţă, nu execută pedeapsa amenzii în tot sau în parte, numărul zilelor –amendă neexecutate se înlocuieşte cu un număr corespunzător de zile cu închisoare.
 
Într-un alt dosar, tot Tribunalul Constanţa a decis azi condamnarea Iuliei Muşat, pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, la pedeapsa amenzii în cuantum de 3.000 de lei, reprezentând 100 zile - amendă cu o valoare a zilei - amendă de 30 lei. Instanţa a mai dispus confiscarea cantităţii de 2,08 grame cannabis rămasă după analizele de laborator, a grinderului şi a cântarului electronic.

Dumitru Crăciun a fost condamnat, tot azi, de Tribunalul Constanţa, într-o altă cauză, pentru trafic de droguri de risc, la pedeapsa de doi ani de închisoare. Instanţa a dispus confiscarea specială a următoarelor cantităţi de substanţe: 4,1 grame cannabis, 1,2 grame cannabis.

Într-un alt dosar, Tribunalul Constanţa a decis azi condamnarea lui Alexandru Daniel Jiţa, pentru deţinere de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, la pedeapsa amenzii în cuantum de 3000 lei.

Deciziile Tribunalului Constanţa nu sunt definitive.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 31 mai 2019

03 Jun 2019 2632