Prim-procurorul Viorel Teliceanu, precizări importante legate de poliţistul suspectat că ar fi molestat doi copii

Agentul de la Poliţia Rutieră Bucureşti Eugen Stan, suspectat că ar fi molestat doi copii, a fost depistat cu ajutorul imaginilor video surprinse într-un lift.
 
Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, spune că, la acest moment, anchetatorii pot folosi imaginile respective, dar situaţia ar putea să fie alta dacă modificările aduse legilor justiţiei vor intra în vigoare.
 
„La acest moment, imaginile se pot folosi ca mijloace de probă. Dar într-o presupusă viitoare schimbare a codurilor, nu am mai putea discuta de astfel de situaţii“, a mai adăugat Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.
 
Reamintim că, într-un interviu acordat cotidianului ZIUA de Constanţa, Viorel Gabriel Teliceanu arăta că, „în viitor, nu vom mai putea folosi aceste imagini. Singura posibilitate de a identifica autorul este folosirea martorilor, realizarea unor portrete-robot. Este posibil să nu existe martori. Oamenii pot fi subiectivi. Faptele respective pot rămâne cu autor necunoscut. (...) Şi în aceste situaţii există posibilitatea să nu poţi să demarezi o anchetă. În varianta modificărilor, se preconizează ca înregistrările video să nu poată fi utilizate dacă sunt făcute de o terţă persoană. Se încearcă introducerea nulităţii absolute. Nu se lasă nici măcar la limita aprecierii judecătorului“.
 
Citeşte şi:
 
Interviu cu prim-procurorul Viorel Teliceanu „Mai avem să ajungem în situaţia de a ne cere scuze inculpaţilor că îi deranjăm“ (video)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Dax

10 Jan, 2018 09:44

Trebuiesc castrați acești oameni cu apucături de nemernici, brute, javre și pe lângă toate a mai fost și în poliție, lupul pus să păzească stâna de oi și ai lui șefi știau de năravul lui de curvă și de nemerniciile lui ! Jigodiile cu jigodia lor ! ABSOLUT TOȚI PEDOFILII ȘI HOMOSEXUALII SĂ FIE CASTRAȚI, ASTFEL DE OAMENI TREBUIE SĂ FIE CASTRAȚI PENTRU CA RESTUL POPULAȚIEI SĂ STEA LINIȘTITĂ MĂCAR LA ACEST CAPITOL, că și așa sunt destule și diverse probleme în societatea noastră românească, nu mai trebuie încă ceva în plus din cauza acestor derbedei care din lipsă de ocupație și muncă efectivă se gândesc numai și numai la sex și la relele pe care le-au făcut oamenilor, în acest caz, copilașilor care sunt niște : gingasi, îngerași în trup și le terorizează mintea niște : dezaxați, oameni bolnavi psihic ! Singura soluție pentru ăștia este CASTRAREA !

Articole asemanatoare

CSM a încetat mandatul prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, numit la DIICOT

18 Nov 2023 1828

Știri justiție Constanța Cine conduce parchetele din Constanța și Dobrogea? Lista completă a procurorilor delegați sau detașați pe funcțiile de conducere

15 Aug 2023 5971

Șeful Parchetului Tribunalului Constanța, procuror Viorel Gabriel Teliceanu, trage un semnal de alarmă cu privire la măsurile de tăiere a posturilor din justiție (VIDEO)

07 Aug 2023 1516

Știri Constanța azi Detalii despre crima șocantă din Mangalia. Ce spune prim-procurorul Viorel Gabriel Teliceanu

07 Aug 2023 4152

Averea și interesele lui Viorel Gabriel Teliceanu, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța! (DOCUMENTE)

08 Jul 2023 3450

Incident fără precedent în Armata României Final de proces în dosarul armei furate dintr-o unitate militară din Mamaia! Anunțul judecătorilor

04 Apr 2023 9388

Oficial, de la CSM Noi șefi în Parchetele din Constanța! (DOCUMENT)

22 Nov 2022 2748

Ce note au luat la concurs șeful Parchetului Tribunalului Constanța și adjunctul Parchetului Judecătoriei Constanța

18 Nov 2022 2837

Când susțin procurorii din Constanța testarea scrisă la examenul pentru funcțiile de conducere

03 Nov 2022 1233

Un fost angajat de la Confort Urban a recunoscut tot în fața procurorilor! Anunțul judecătorilor

15 Oct 2022 2539

S-a stabilit data la care procurorii vor susține proiectul managerial pentru conducerea unităților de anchetă din Constanța

13 Oct 2022 1240

Unanimitate la CSM pentru un procuror din Constanța!

27 Sep 2022 1471

S-a propus șeful pentru Parchetul Tribunalului Constanța

26 Sep 2022 1679

Examen de grad al procurorilor! Anchetatori din Constanța, admiși pentru concurs. Lista

01 Aug 2022 2134

Primele imagini cu arma găsită în Mamaia Sat Prim Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, Viorel Teliceanu, declarații despre dosar (GALERIE FOTO+VIDEO)

14 Jul 2022 9346