Tentativă de viol la Ciobanu! Tânărul inculpat a recunoscut tot! Cât trebuie să-i plătească victimei, de 61 de ani

Un bărbat de 31 de ani, din localitatea Ciobanu, judeţul Constanţa, a fost condamnat, ieri, la doi ani şi două luni de închisoare, cu executare, pentru tentativă la viol şi violare de domiciliu. Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi atacată la Curtea de Apel Constanţa.
 
„Menţine măsura arestării preventive a inculpatului pe o perioadă de 60 de zile. Admite acţiunea civilă formulată de partea civilă (…) împotriva inculpatului. Obligă pe inculpatul (…) să plătească părţii civile suma de 3.000 de lei reprezentând despăgubiri pentru daune morale“, potrivit minutei judecătoreşti.
 
Amintim că, la data de 1 iunie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Ciobanu au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 61 de ani, din localitatea Ciobanu - judeţul Constanţa, care a reclamat faptul că a fost forţată de un bărbat să întreţină relaţii sexuale.
 
Poliţiştii l-au identificat pe C.I., în vârstă de 33 de ani, din localitatea Ciobanu, bănuit de comiterea infracţiunii de tentativă de viol. Astfel, la data de 1.06.2017, ora 3.30, bărbatul în cauză ar fi pătruns cu forţa în locuinţa femeii, care locuieşte singură, unde ar fi încercat să întreţină un raport sexual cu persoana vătămată.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.