A jucat 20 de ani la Callatis Mangalia Fostul fotbalist Decebal Pănescu a fost naş de cununie (galerie foto)

Fostul fotbalist de la Callatis Mangalia Decebal Nicolae Pănescu şi soţia sa, Simona - Nicoleta, au fost naşi de cununie. Cei doi le-au devenit părinţi spirituali lui Doris şi Laura Petroşanu, nunta desfăşurându-se la Iaşi, oraşul natal al mirilor.
 
Laura este verişoara Simonei - Nicoleta Pănescu, astfel că aceasta şi Decebal au acceptat cu mare bucurie să-i cunune pe tinerii ieşeni. „Sunt primii fini ai noştri. Nunta a fost foarte frumoasă. Au participat în jur de 150 de invitaţi, iar petrecerea s-a încheiat la ora 5.30“, a declarat naşul.

Din partea nunilor au venit la Iaşi câteva perechi, printre care soţii Onofrei (Laurenţiu şi Mari) - de la Mangalia, familia Sandu (Daniel şi Ionela) - prieteni foarte buni de la Piteşti sau un cumnat de-al lui Decebal, Florin Creţu, şi prietena acestuia. Mireasa a fost furată de prieteni buni din Iaşi ai tinerilor căsătoriţi. Laura Petroşanu a fost dusă într-un club, iar pentru răscumpărare, ginerică a fost pus, printre altele, să cânte şi o melodie, fiind aleasă o piesă de-a lui Dan Bitmann.

Soţii Pănescu vor deveni părinţi

Anul acesta, pe 1 decembrie , de Ziua Naţională a României, fostul fotbalist va împlini 40 de ani, în vreme ce soţia sa va sărbători, pe 29 ianuarie 2015, cea de-a 27-a aniversare a sa. Căsătoriţi în 2012, Decebal şi Simona Pănescu se pregătesc să devină părinţi. Simona este însărcinată, iar naşterea va avea loc în luna aprilie a anului viitor. „Vom avea un băieţel. Numărăm cu înfrigurare lunile şi zilele până când acesta va veni pe lume. Avem emoţii încă de pe acum“, a declarat Decebal. Finul şi fina soţilor Pănescu nu au făcut sport, dar Doris Petroşanu e un fan înflăcărat al echipei CSMS Iaşi, neratând niciun meci.

Decebal a renunţat după două accidentări la acelaşi genunchi

Decebal Pănescu este unul dintre jucătorii cu cea mai mare vechime la Callatis, petrecând la echipa din Mangalia, de la juniori şi până când a agăţat ghetele în cui, 20 de ani. A început fotbalul la 14 ani, la Metalul Mangalia (aşa cum se numea atunci Callatis), primul său antrenor fiind Ion Stoica. De atunci şi până în 2008, când a fost nevoit să spună stop carierei, la 34 de ani (din pricina unei accidentări), Decebal a evoluat numai la Callatis, cu excepţia unui retur, în 2002, când a jucat la echipa Laminorul Roman. Fotbalistul era folosit fundaş dreapta (postul său de bază) sau fundaş central. În vara lui 2008, s-a operat de menisc la genunchiul drept, iar, la două zile de la revenire, s-a accidentat la acelaşi genunchi, rupându-se ligamentul încrucişat anterior. În faţa acestei situaţii, Decebal a luat hotărârea să se retragă din activitatea competiţională. În acest an, fostul fotbalist a fost plecat câteva luni în Norvegia, unde a lucrat în construcţii.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Jan grigore

22 Nov, 2014 06:37

ati facut o gresala, Calatis mangalia nu s-a numit niciodata Metalul Mangalia, sunt doua echipe care inainte de revolutie au evoluat in divizii diferite. Calatis era in Judeteana si Metalul in divizia C pe acea vreme. In urma unui scandal la un meci disputat pe teren propriu al Metalului Mangalia in care portarul a batut doi arbitri aceasta a fost penalizata cu suspendarea. Pentru salvarea echipei a fost facuta o fuziune cu echipa Callatis Mangalia din divizia Judeteana antrenata atunci de Dl Mustafa. Mentionez ca am jucat la Callatis Mangalia in prima jumatate a anului 1989. ADMINISTRATOR ZIUA DE CONSTANTA: Multumim de sesizare. Asteptam sa luati legatura pe telefonul redactiei cu redactorul de specialitate Marian Bocai si pentru alte date la fel de interesante din istoria fotbalului nostru local. Încă o data multumim.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.