Actriţa chineză Bai Ling Luptătorii Alex Filip şi Cătălin Căşaru, din Constanţa, sub ochii unei vedete de la Hollywood



Actriţa chineză Bai Ling, celebră pentru rolurile din „Red Corner“, „Wild Wild West“, „Taxi“ şi „Sky Captain and the World of Tomorrow“, va fi prezentă în România în perioada 4 - 9 martie, pentru mai multe evenimente, printre care şi gala aniversară a circuitului Superkombat, de la Ploieşti, în care vor evolua şi luptătorii constănţeni Alex Filip şi Cătălin Căşaru.

 
După ce a jucat zeci de roluri în industria de la Hollywood, alături de nume precum Angelina Jolie, Jude Law, Richard Gere sau Will Smith, actriţa selectată de revista People în topul celor mai frumoşi 50 de oameni de pe planetă va petrece o săptămână în România. Conform companiei care a intermediat sosirea vedetei la Bucureşti, aceasta ar urma să fie invitată specială la Celebrity Awards, eveniment care va avea loc pe 5 martie, iar apoi şi-a programat trei zile de relaxare la Ploieşti.
 
În municipiul prahovean, pe 7 martie, Bai Ling are rezervată o masă VIP la gala aniversară a circuitului Superkombat, de la Sala Sporturilor, acolo unde durii din Local Kombat se vor confrunta în cea mai mare gală pe reguli de K-1 organizată vreodată în România. Fraţii Bogdan şi Andrei Stoica, Benjamin Adegbuyi, dar şi alţi luptători de talie internaţională se vor duela într-un eveniment transmis la nivel global în 90 de ţări de pe cinci continente. Confruntarea de la Ploieşti, la care vor participa sportivi din 12 ţări, va cuprinde şi confruntări de MMA, dar şi un meci între fete.

S-au pregătit la Slănic Moldova



În cadrul mega-evenimentului vor evolua şi luptătorii constănţeni Alex Filip, de la clubul Oyama Karate (antrenor, Marius Burlacu), şi Cătălin Căşaru, de la clubul Pontica (antrenor, Daniel Asaftei). Cele două cluburi fac antrenamente împreună, iar până la finele săptămânii trecute, Filip şi Căşaru s-au aflat la Slănic Moldova, unde au efectuat un stagiu de pregătire. La categoria 77 kg, Alex Filip (29 de ani, poliţist de profesie) va lupta la Ploieşti cu un sportiv de la Scorpions Cotnari, iar, la MMA, Căşaru (24 de ani) va întâlni un sportiv spaniol.

 Alex Filip a plecat iar în Olanda



Practicant, cu rezultate importante, de Karate Kyokushin (unde deţine centura neagră), Alex Filip a debutat în 2014 şi în Superkombat, cu o victorie obţinută printr-un KO năucitor, care a făcut înconjurul lumii. În ancheta de final de an a promoţiei, lovitura de picior a lui Alex a fost plasată pe locul doi din zece KO-uri, la mică distanţă de prima poziţie! Luptătorul constănţean face parte şi din echipa spaniolului Javier Loren, campion Superkombat pe 2014 la categoria semigrea (-86 kg). Loren este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Alex şi partenerul său principal de antrenament de la celebra sală Vos Gym din Amsterdam, unde, în această perioadă, constănţeanul efectuează un nou stagiu. Campion la lupte greco-romane, Cătălin Căşaru, zis „Puştiul Dinamită“, s-a remarcat în ultimii ani şi la alte sporturi bărbăteşti, gen Kempo şi MMA. La arte marţiale mixte, a avut o mare realizare pe finalul anului 2014, cucerind, la Bucureşti, centura RXF la categoria 70 kg, cu ocazia ediţiei a 15-a a galei Romanian Xtreme Fighting.

De ce este supărat Cătălin Moroşanu 



„În gala de la Ploieşti, îi vom avea pe cei mai buni din România, cu excepţia lui Cătălin Moroşanu, care este vedeta unui reality show foarte mediatizat în aceste zile. Era chiar puţin supărat că nu poate lupta în această ediţie aniversară, însă, dacă va fi eliminat mai repede, atunci e posibil să îl vedem şi pe el în ring“, a spus promotorul Eduard Irimia cu două săptămâni înaintea întrecerii unde sunt aşteptaţi peste 4.000 de spectatori. Nu mai puţin de 14 meciuri vor avea loc în cadrul galei de la Ploieşti, dintre care două pe reguli de MMA şi unul între fete, pe reguli K-1. În afară de Filip şi Căşaru, printre românii confirmaţi se numără Cristian Ristea, Cristian Spetcu, Robert Stoica, Andrei Ostrovanu, Bogdan Năstase şi Cristiana Stancu. Printre greii internaţionali selectaţi pentru Ploieşti se află polonezul Michal Wlazlo (1,96 m, 118 kg, 10 victorii - patru înfrângeri), D’Angelo Marshall (1,94 m, 105 kg, 22 de victorii - două înfrângeri), din Curacao, şi albanezul Rustemi Kreshnik (1,87 m, 108 kg, 30 victorii - şapte înfrângeri).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.