Antrenor la CS Keru Kento Constanţa Surpriză de ziua de naştere a lui Lucian Stoicoci, în tabăra de la Fundata (galerie foto)

Lucian Stoicoci, cel care-i pregăteşte pe luptătorii de la CS Keru Kento Constanţa, şi-a serbat în acest an ziua de naştere la Fundata, în judeţul Braşov, acolo unde sportivi ai clubului, de toate vârstele, au participat la o tabără de distracţie şi relaxare. 
 
Din delegaţia constănţeană au făcut parte 38 de persoane, luptătorii fiind de la vârsta de şase ani până la seniori, din ultima categorie cel mai cunoscut fiind Cosmin Mărcuţă, care a participat şi la Superkombat. Cu ocazia împlinirii a 39 de ani, antrenorul a avut parte de o surpriză „dulce“, fiindu-i făcut cadou un platou cu 40 de eclere, cu mesajul (scris tot din eclere) „La mulţi ani, sensei!“.

Au trecut împreună prin multe

„Vă mulţumesc tuturor pentru gândurile frumoase! Şi anul acesta îmi serbez ziua de naştere alături de familia mea! Oameni cu adevărat sinceri, alături de care am trecut prin multe şi alături de care sunt convins că pot realiza orice şi de acum înainte!“, a spus Lucian Stoicoci, care a savurat cadoul dulce alături de cei din grupul de la CS Keru Kento. „La mulţi ani, sensei, vă doresc multă sănătate, fericire şi împliniri pe toate planurile şi să ne trăiţi 1.000.000 de ani! Oss!“, a fost urarea unui sportiv.

Filis Şerif, sărbătorită şi ea 

Astăzi, îşi serbează ziua de naştere Filis Şerif (profesor la catedra de gimnastică ritmică a Clubului Sportiv Şcolar numărul 1 din Constanţa), dar şi Ionuţ Mihu (antrenor la Academia de Fotbal Gheorghe Hagi), care a ajuns la 32 de ani. Filis a practicat cu rezultate deosebite gimnastica ritmică, cucerind în 1993 medalia de argint cu echipa la Campionatul European de junioare de la Bucureşti. La aceeaşi întrecere s-a calificat în alte două finale, la coardă şi la minge, intrând astfel în primele opt sportive de pe continent. La junioare, a cucerit şi titlul balcanic, cu echipa, iar la individual a ieşit a doua, la minge şi panglică. A participat şi la Campionatul Mondial de senioare. Filis a fost descoperită de profesoarele Cristiana Costara şi Vasilica Râşniţă, ulterior lucrând doar cu Cristiana Costara.

Ionuţ Mihu a reprezentat România cu Academia Hagi în Maroc  

Posesor de licenţă Pro, Ionuţ Mihu (care a jucat la juniorii FC Farul) este fiul lui Vasile Mihu (fost fotbalist la FC Farul şi fost preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa). Actualmente, Ionuţ antrenează grupa de juniori B (Under-15) de la Academie. Anul trecut, a fost vicecampion naţional cu juniorii D, iar în 2015, a reprezentat România cu grupa de la Academie la turneul mondial Danone Nations Cup, din Maroc. Un alt sărbătorit în sportul constănţean este handbalistul muntenegrean Mladen Rakcevic, de la HC Dobrogea Sud, care joi a împlinit 35 de ani.
 
Sursa foto: Facebook - Keru Kento, Facebook - Ontica Camelia (foto 3), Facebook - Academia Hagi (foto 4) 
 
Citeşte şi: 
 
Lucian Stoicoci, de la CS Keru Kento Constanţa, susţine la examenul pentru centura neagră 5 Dan şi proba celor 100 de kumite (galerie foto)


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Box. Amalia Niță, campioana europeană din Lumina Are joc de picioare de la dansuri populare și îi place să se plimbe prin ploaie (galerie foto)

22 Jul 2021 7152

Au impresionat la Cupa Keru Kento K-1, de la Constanţa, şi au fost selectaţi să lupte în galele Colosseum Tournament (galerie foto)

26 Jun 2019 4439

„Micul Bonjasky“ de la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică a câştigat centura la gala APP Fighting Promotion (galerie foto)

10 Oct 2018 4596

„Un vis împlinit!“ Lucian Stoicoci a trecut proba celor 100 de reprize de luptă şi a urcat la 5 Dan în kickboxing (galerie foto)

26 Sep 2018 5424

Stagiul de kickboxing, condus de Alex Filip Shihan Anatoly Danilov a coordonat examenul de grad în Kyokushin Budokai de la Constanţa (galerie foto)

10 May 2018 5781

„Micul Bonjasky” de la Keru Kento Constanța Mădălin Crăciunică, victorie în gala „Colosseum” de la Iași (galerie foto)

21 Apr 2018 2871

Luptător la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică, înfrângere la gala internaţională de la Imola. Ce au declarat „Micul Bonjasky“ și antrenorul său

06 Mar 2018 2629

„Micul Bonjasky“ Mădălin Crăciunică, de la CS Keru Kento Constanţa, luptă diseară în gala de la Imola (galerie foto)

04 Mar 2018 3367

Luptătorul Tarkan Ismail, de la Keru Kento Constanța, victorie în gala Colosseum Tournament de la Galați (galerie foto)

24 Feb 2018 3544

„Foarte frumos. Aşa să fie încă 1.000 de ani!“ Lucian Stoicoci, antrenorul luptătorilor de la Keru Kento, sărbătorit la Fundata (galerie foto)

10 Feb 2018 3574

„Micul Bonjasky“ de la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică va lupta în Italia, la Imola. Piramidă de patru! (galerie foto)

01 Feb 2018 4691

Lucian Stoicoci va susţine examenul pentru centură neagră 5 Dan în cadrul Federaţiei Române de Budokai (galerie foto)

14 Dec 2017 3475

Luptători la Keru Kento Constanța Cosmin Mărcuță și Tarkan Ismail, învingători la Confruntarea Titanilor

25 Nov 2017 6257

Dumitru „Bomberman“ Ţopai a câştigat meciul de la Superkombat. Mădălin Crăciunică, învins

19 Sep 2017 4211

La gala de la Ploieşti, „Colosseum Tournament“, va lupta şi Cristian „The Legend“ Stoica

14 Jun 2017 5930