Cel mai mic membru al SSC Farul Constanţa Ghiciţi ce obiecte a ales David Andrei Petrescu atunci când i s-a luat moţul! (galerie foto)

David Andrei Petrescu, cel mai mic membru cotizant al SSC Farul Constanţa, s-a făcut „mare“. A împlinit un an! 
 
David Andrei este fiul unuia dintre cei mai înfocaţi suporteri ai echipei fanilor, Adrian Petrescu (membru în Consiliul Director al SSC Farul), care l-a înscris pe micuţ, ca membru cotizant, în SSC Farul, chiar în ziua în care acesta s-a născut. Moştenire de familie! La festivitatea care a marcat împlinirea de către David Andrei a vârstei de un an au participat, părinţii, naşii de botez (Raul şi Mădălina Călăraşu) şi mai mulţi prieteni apropiaţi, dintre care nu au lipsit suporteri constănţeni.

Urări pentru „cel mai inocent“ sufleţel 

„Iată că a sosit şi ziua cea mare! A trecut un anişor de când ne-ai făcut cel mai mare, mai pur şi mai frumos cadou, tu! Tu eşti universul nostru, tu eşti cel care ne faci să zâmbim, tu eşti cel care ne alini, tu eşti cel care contează cel mai mult în ecuaţia asta familială! În această zi specială, toţi îţi vom arăta, mai mult, cât de mult însemni pentru noi. Pentru cel mai inocent sufleţel, noi avem numai urări de bine: multă sănătate, fericire, o copilărie pline de clipe frumoase, liniştite. Să te ajute Dumnezeu să împlineşti absolut tot ce-ţi vei dori în viaţă, să nu cunoşti necazul, supărarea şi tot ce-i rău să te ocolească!”, a fost mesajul tatălui.

Tort cu emblema SSC Farul 

Conform tradiţiei, la împlinirea vârstei de un an, lui David Andrei i s-a luat moţul. Tortul de ziua de naştere a fost unul special, având mesajul „Moţul meu de un an păstrat aşteaptă să fie tăiat“, dar şi (nici nu se putea altfel) emblema SSC Farul şi o minge de fotbal. Dintre obiectele care i s-au prezentat pe tavă, copilaşul a ales un stetoscop, o carte şi un pix, restul dându-le la o parte. Să însemne că se va face doctor? „Ce va dori Dumnezeu. Noi îl vom sprijini şi îl vom îndruma cu dragoste în ce-i va plăcea şi în ce va alege“, a spus Adrian Petrescu.

Citeşte şi:

David Andrei Petrescu: Cel mai mic membru cotizant al SSC Farul a contribuit şi la Cutia Suporterilor
 
David Andrei Petrescu are patru luni: Tort cu Farul la botezul celui mai mic membru al echipei suporterilor (galerie foto)

Înscris în SSC Farul în aceeaşi zi în care s-a născut: Fiul lui Adrian Petrescu, cel mai mic membru al echipei fanilor (galerie foto)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 260

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 540

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 411

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 313

Superliga 2023/2024 FCSB poate obține titlul de campioană a României încă din acest weekend

19 Apr 2024 470

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 2153

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 1135

UPDATE. Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1675

Box George Edmond Maradin, pe locul cinci la Campionatul European. „Mândru să reprezint România și orașul Constanța!“ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 921

Doi fotbaliști de la Farul Constanța, în echipa etapei a patra din play-off / play-out. „Este surpriza plăcută“

16 Apr 2024 649

Farul Constanța și-a mărit flota de autocare moderne. Campioana României se alătură cluburilor de fotbal importante (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1117

Trei echipe de juniori de la Farul Constanța, calificate în semifinalele campionatelor

15 Apr 2024 582

Farul Constanța Fotbalistele, eșec surprinzător acasă cu Csikszereda Miercurea Ciuc. Oaspetele conduceau cu 3-0 în minutul 21! (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 777

Farul Constanța Hagi - „Victorie mare la Craiova, care ne crește încrederea. Sperăm să învingem și CFR Cluj“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

14 Apr 2024 716

Declarațiile primarului Chițac și ale lui Nicolae Ciucă referitor la stadionul Farul din Constanța (VIDEO)

13 Apr 2024 848