David Andrei Petrescu are patru luni Tort cu Farul la botezul celui mai mic membru al echipei suporterilor (galerie foto)

Cel mai mic membru cotizant al Suporter Spirit Club Farul Constanţa (echipa înfiinţată de fani ai defunctei FC Farul) a fost creştinat
 
În vârstă de patru luni, David Andrei Petrescu este fiul lui Adrian Petrescu (membru în Consiliul Director al SSC Farul), iar la botez a avut parte de un tort special. Micul farist a fost înscris în SSC Farul chiar în ziua în care s-a născut!
 
Nuntă şi botez în familia SSC Farul! Membri ai formaţiei suporterilor au participat la două evenimente fericite din viaţa unuia dintre ei, Adrian Petrescu. La distanţă de cinci zile, acesta şi-a oficializat prin căsătorie relaţia cu partenera de viaţă, Dana, şi a organizat botezul celui mai nou membru al familiei, un băieţel, care a primit prenumele David Andrei. Spiritul farist a fost peste tot la botez, tortul bebeluşului având stema FC Farul, o minge de fotbal, o pereche de ghete de fotbal şi mesajul „De astăzi, sunt creştin. David Andrei“. Ideea cu însemnele FC Farul pe tort i-a aparţinut, normal, tatălui, un mare farist, care l-a înscris pe David Andrei în SSC Farul, ca membru cotizant, chiar în ziua în care micuţul s-a născut, pe 19 octombrie 2016!

„Dumnezeu să vă binecuvânteze fecioraşul!“

„Îţi dorim din toată inima ca în viaţa ta să întâlneşti braţe deschise, mâini care să te conducă pe drumul cel drept, oameni care să te iubească şi să fie buni cu tine“, a fost mesajul adresat lui David Andrei de către părinţii săi de către sora mai mare. „Creştin şi farist! Felicitări! Să fie sănătos!“, „Să vă dăruiască cele mai frumoase clipe!“, „Multă sănătate şi bucurii să vă aducă dragii şi scumpii voştri copii! Vă doresc tot binele din lume!“, „La mulţi ani! Să crească mare şi sănătos, să aibă parte numai de fericire şi de bucurii, iar părinţii să fie la fel de sănătoşi, să se poată bucura de el!“, „Dumnezeu să vă binecuvânteze fecioraşul şi să îl însoţească în tot timpul şi în tot locul!“, „La mulţi ani frumoşi şi sănătoşi! O viaţă plină numai de bucurii prinţului David şi casă de piatră Adrian şi Dana!“, „Casă de piatră! Să vă fie bine împreună şi să vă bucuraţi de copiii voştri!“, „Să fie într-un ceas bun!“, „Multă sănătate şi viaţă frumoasă!“ sau „Casă de piatră, Dana! Multă fericire şi înţelegere şi mulţi alţi copii frumoşi ca voi!“, au fost câteva dintre urările primite de membrii familiei Petrescu.
 
Sursa foto: Facebook (Adrian Petrescu) 
 
Citeşte şi:
Înscris în SSC Farul în aceeaşi zi în care s-a născut: Fiul lui Adrian Petrescu, cel mai mic membru al echipei fanilor (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dan Mihail Rican s-a retras din Black Sea Offshore Services SRL! Iată cine este noul asociat unic al companiei

23 Jan 2024 955

A fost aprobată Organigrama, Statul de funcții și Regulamentul de Organizare și Funcționare de la Teatrul de Stat Constanța pentru 2024. Câte voturi au fost pentru (DOCUMENT)

28 Dec 2023 876

Declarații de avere Ce avere are Loredana Sorina Gorpin-Petrescu – director executiv Direcția Locală de Evidență Persoane din Primăria Constanța (DOCUMENTE)

07 Nov 2023 1145

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 11 august 2023

16 Aug 2023 1285

Superliga Aflate în urmărirea liderului Farul Constanța, Rapid și CFR Cluj se confruntă duminică în Giulești

29 Oct 2022 1938

Decizie definitivă în cazul morții scafandrilor la Eforie!

22 Oct 2021 2363

Scurt pe doi! Oficial! Cum s-a produs, de fapt, tragedia de la Eforie. Șase luni de la moartea scafandrilor Strungaru și Matei (document+video)

12 Oct 2021 3462

Judecătoria Constanța, decizie importantă în cazul morții scafandrilor Adrian Strungaru, din Iași, și Emil Matei, din Mangalia

06 Oct 2021 3217

Declarații de avere Gabriela Gavrilă -șef Serviciu Evidență Persoane din Primăria Constanța

05 Jul 2021 2482

De pe locul 13 pe lista de candidați, președintele PNȚCD “aterizează” în Consiliul Județean Constanța în grupul PSD

28 Apr 2021 4042

#citeșteDobrogea Plasa Mangalia și localitățile arondate la începutul secolului XX

14 Oct 2020 4202

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 12 octombrie 2020

13 Oct 2020 2887

MApN Misiune în SUA, executată de personal medical militar și specialiști CBRN din Armata României pentru a oferi sprijin autorităților americane

25 May 2020 1954

Alegeri Lista profesorilor şi studenţilor care fac parte din noul Senat al Universităţii „Ovidius“ din Constanţa. Urmează alegerea rectorului

29 Feb 2020 5427

„Mitropolia Tomisului, tradiție și actualitate”, de Teodosie Petrescu și Adrian Rădulescu

22 Dec 2019 5139