Eveniment fericit în familia instructorului Ionel Crînguş, de la CS „Bogdan Ciubotariu“ „Mii de pupici de la noi, Eric!“

Ionel Crînguş, instructor de Kempo K-1 la Clubul Sportiv „Bogdan Ciubotariu“ din Constanţa, l-a sărbătorit, ieri, alături de familie şi de cei apropiaţi, pe unul dintre fiii săi, Eric, la împlinirea vârstei de şapte ani.
 
„Astăzi (n.r. ieri), este o zi importantă din viaţa familiei mele. Cu şapte ani în urmă, la ora 10.10, iubita mea soţie aducea pe lume prima minune din viaţa noastră, un băiat în greutate de patru kilograme. Îmi aduc aminte evenimentul de parcă s-a întâmplat ieri. Am fost în sala de operaţie şi am filmat naşterea prin cezariană. Băiatului i-am pus numele Eric, un nume de origine norvegiană şi scandinavă, semnificând «conducător peste toate».

În această zi importantă, noi - mami, tati şi fratele Patrick - îţi dorim să creşti mare şi voinic, iar viaţa să îţi dăruiască numai bucurii, împliniri şi cer senin. Să ai parte de toata căldura oamenilor, de sănătate şi de mult noroc! La mulţi ani, Eric, mii de pupici de la noi!“, a postat Ionel Crînguş pe Facebook.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.