Fotbalistul Enis Bolat s-a căsătorit cu Mirela Staicu „Aţi fost meniţi unul altuia. Casă de piatră!“(galerie foto)

Fotbalistul Enis Bolat, în prezent la CS Năvodari, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Mirela Staicu. Ambii sunt din Mangalia, acolo unde a avut loc şi cununia civilă, urmând ca nunta să se desfăşoare peste aproximativ doi ani.
 
Enis şi Mirela sunt împreună de zece ani, iar peste puţin timp vor deveni şi părinţi, tânăra fiind însărcinată în şase luni. Fotbalistul şi soţia sa vor avea o fetiţă, care va primi prenumele Anelis. „Casă de piatră! Aţi fost meniţi unul altuia. Vă doresc o eternitate de iubire şi fericire împreună!“, „Să aveţi o viaţă frumoasă şi copii sănătoşi!“, „Sănătate, bucurii, împliniri, fericire, dragoste! Felicitări!“, „Sarcină uşoară, eşti o graviduţă superbă!“, „Puişorii mei, la mulţi ani frumoşi şi sănătoşi!“, „Felicitări, drăguţilor! Mă bucur să vă văd pe toţi trei“, „Casă de piatră şi tot binele din lume vi-l doresc!“, „Felicitări! Ia uite cum se înmulţeşte neamul!“, „Să aveţi parte de multă sănătate şi fericire! Casă de piatră şi un bebe frumos ca voi!“ sau „Mulţi ani împreună, cu dragoste, respect şi fericire!“, au fost câteva dintre mesajele de felicitare.

A jucat şi la FC Farul

Enis Bolat a început fotbalul la Callatis Mangalia, la vârsta de nouă ani, iar la 18 ani a debutat în echipa mare, într-un meci din Liga a 2-a. Fotbalistul de 30 de ani joacă mijlocaş şi, în afară de Callatis şi CS Năvodari, a mai evoluat la echipe precum FC Farul, Unirea Slobozia, Înainte Modelu sau CS Eforie.
 
Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fotbal pe plajă România, pe locul cinci la Euro Beach Soccer League 2022

01 Aug 2022 1906

Fotbal pe plajă Constănțeni în lotul României care participă la Euro Beach Soccer League

20 Jul 2022 1685

Remiză în duelul dintre CS Medgidia și CS Poseidon Limanu 2 Mai. Axiopolis Cernavodă, înfrângere la scor

14 Sep 2019 2694

Fotbal pe plajă România va disputa finala mică la turneul din Portugalia

07 Sep 2019 3592

15 goluri marcate CS Năvodari, două victorii cu CS Eforie în Liga a 4-a

21 Sep 2017 2851

Mâine, „marinarii“ joacă la Călăraşi Enis Bolat şi Ionuţ Cioinac s-au pregătit cu Farul

20 Feb 2015 2841