„Gaşca Zurli“ a jucat găina Baschetbalistul Adrian Trandafir şi Alina Radu s-au căsătorit. Test sportiv pentru recuperarea miresei! (galerie foto + video)

Baschetbalistul constănţean Adrian Trandafir şi aleasa inimii sale, Alina Radu, au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă, devenind soţ şi soţie. La nuntă au participat şi reprezentanţi ai baschetului, iar mirele a trebuit să treacă un test sportiv pentru a-şi recupera mireasa
  
Extrema de 1,90 m de la BC Athletic Constanţa şi Alina, o tânără din Năvodari, sunt împreună de doi ani şi jumătate, iar acum au făcut pasul cel mare în viaţă. Petrecerea de nuntă s-a desfăşurat la un local din Mamaia. A fost un eveniment ca în poveşti, la care au petrecut 300 de invitaţi. Adrian şi Alina au interpretat dansul mirilor pe acordul melodiei „I believe in you“ (Il Divo & Celine Dion), iar dintre nuntaşi nu au lipsit Ilie Floroiu şi Sorin Başturea, directorul, respectiv directorul adjunct de la CS Farul Constanţa.
 
„A fost o nuntă foarte frumoasă. S-a încheiat la ora 6.30. Ne bucurăm mult că invitaţii noştri s-au distrat la cote maxime şi le mulţumim tuturor că ne-au fost alături în acest moment special din viaţa noastră“, a declarat Adrian Trandafir, care va împlini 30 de ani în luna decembrie a acestui an. Atmosfera a fost însufleţită de formaţia Acord-G Galaţi. Dintre cei din lumea baschetului nu au lipsit Alexandru Olteanu, Andrei Talpeş, Bogdan Ivanovici, Vasile Paşca, Şenai Isleam, Jeremy Booth, Alina Şerban sau Laurenţiu Lepădatu.

Naşa este sora voleibalistului Laurenţiu Lică 

Cristian şi Alina au fost cununaţi de soţii Gărgăriţă, Anca şi Geo. Naşa (fostă Lică) este sora celui mai valoros voleibalist român din 2016, Laurenţiu Lică, de la Tricolorul Ploieşti, care a evoluat şi la CVM Tomis Constanţa. Anca a jucat şi ea volei, iar soţul ei este văr de gradul II cu mirele. Cristian Trandafir este cel care le-a făcut cunoştinţă actualilor naşi, care acum le-au devenit părinţi spirituali tinerilor soţi.

Actori într-un film de dragoste. Filmul lor 

Mirii au primit numeroase mesaje de felicitare din partea rudelor, a celor apropiaţi şi a prietenilor. „Sunteţi superbi! Casă de piatră şi tot ce vă doriţi!“, „Numai gânduri de bine!“, „Să vă iubiţi aşa mereu!“, „Viaţa să vă aducă numai bucurii!“, „Super nuntă, super petrecere! Oameni deosebiţi au fost alături de noi!“, „Casă de piatră, dragilor!“, „Ce frumoşi sunteţi! Parcă sunteţi actori într-un film de dragoste! Ce mă bucur pentru voi! Filmul acesta e chiar al vostru!“, „Multă fericire şi înţelegere!“, „Mirii mei frumoşi! Casă de piatră! Aţi dansat perfect!“, „Casă de piatră, cole! Eşti şi vei fi o superbă! Să fiţi fericiţi până la adânci bătrâneţi!“ sau „Multă sănătate, fericire, casă de piatră şi la cât mai mulţi copii!“, au fost câteva dintre urări.

Costumaţi care mai de care mai fistichiu 

Adrian şi Alina au cules aplauze la scenă deschisă pe timpul dansului mirilor. Gustat a fost şi momentul când s-a dansat găina, la care au participat un grup de tineri, fete şi băieţi, din rândul cărora nu au lipsit verişoarele mirelui, sora şi cumnatul său. Costumaţi care mai de care mai fistichiu şi cu instrumente muzicale improvizate, aceştia şi-au zis „Gaşca Zurli“ şi au stârnit hohote de râs cu momentul lor special. 

„Nu-l mai lăsaţi să dea, că prinde un contract în altă parte!“ 

Cum s-a făcut miezul nopţii, cum mireasa a fost furată! Un grup însemnat de lotri, în frunte cu Luciana Lihaucă, Victor Marius Grecu, Laurenţiu Mihalache şi Florin Radu, care au beneficiat de complicitatea antrenorilor BC Athletic, Alexandru Olteanu şi Bogdan Ivanovici, au participat la răpire. Pentru a o recupera pe Alina, Adrian a trebuit să treacă o probă sportivă, să înscrie la coşul de baschet. Hoţii au adus panoul, iar mirele a început testul. Primele două aruncări nu au nimerit ţinta. „Ai dat ca de obicei!“, au glumit lotrii. La a treia încercare, Adrian a reuşit însă un coş spectaculos, care a băgat „frica“ în hoţi: „Nu-l mai lăsaţi să dea, că prinde un contract în altă parte!“

Mireasa a aruncat şi ea la coş 

Alina a ajuns în braţele lui Adrian doar după ce acesta le-a dat şi două sticle de whisky răpitorilor. Întâi a încercat să-i păcălească, aducând două sticle goale („dacă nu au spus cu whisky, ci de whisky…“), însă nu a scăpat. În cele din urmă, Adrian şi-a recuperat mireasa, iar Alina, ca să fie în ton cu momentul, a aruncat şi ea de câteva ori mingea la coşul de baschet! Sportul atât de drag mirelui nu putea să lipsească nici de la candy-bar, care a avut o tematică din baschet.

A început cu nataţia 

Primul sport pe care l-a practicat Adrian a fost înotul, nu baschetul. Timp de patru ani, sportivul a practicat nataţia la Palatul Copiilor Constanţa, cu antrenorul Nicolae Coteţ. După înot, Adrian s-a îndreptat spre baschet, pe care îl practică şi astăzi. Ca junior, a evoluat la CSS1 Constanţa, întâi cu profesorul Iulian Popa, iar apoi cu Adrian Ion. Adrian a urcat cu echipa de juniori pe podiumul naţional, după care a evoluat la formaţia din Giurgiu, la BC Athletic, la BC Farul Constanţa şi iar la Athletic.
Citeşte şi:
 
Adrian Trandafir şi Alina Radu Cel mai bun jucător de streetball din Constanţa a cerut-o de soţie pe iubita sa


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Nume

14 Sep, 2017 12:20

Foarte interesant...asa nunta nu s-a mai vazut... :)))

Articole asemanatoare

Autoritatea Navală Română cumpără echipamente IT în valoare de peste o jumătate de milion de euro! Iată de la cine (DOCUMENT)

25 Mar 2024 654

Firme Constanța Acționarii Coremar SA, convocați în Adunarea Generală Ordinară. Ordine de zi cu trei puncte

16 Feb 2024 651

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 24 octombrie 2023

25 Oct 2023 977

Licitații Constanța ANR cumpără servicii pentru medicina muncii de la Medical Cermed SRL (DOCUMENT)

26 Jun 2023 1112

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 12 aprilie 2023

13 Apr 2023 1469

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 03 ianuarie 2023

06 Jan 2023 1611

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 08 februarie 2022

10 Feb 2022 2246

Prima reuniune a Patronatului MAREA Mamaia Constanța

03 Feb 2022 1139

BC Athletic Neptun Constanța Surpriză, în mijlocul familiei, pentru Adrian Trandafir, campion în Liga Națională de baschet 3x3 (galerie foto)

14 Aug 2021 3178

Athletic CSU Neptun Constanța a câștigat al doilea turneu din Liga Națională de Baschet 3x3 (galerie foto)

04 Aug 2021 2032

BC Athletic Neptun Constanța l-a transferat pe Vlad Corpodean

09 Jul 2021 2366

BC Athletic Neptun Constanța, pe locul trei la Constanța StreetPlay 3x3

04 Jul 2021 3196

BC Athletic Neptun Constanţa, înfrângere în meciul cu CSM CSU Oradea

12 Apr 2021 2693

Liga Naţională BC Athletic Neptun Constanţa va susţine două noi meciuri, la turneul de la Oradea

06 Apr 2021 2575

BC Athletic Neptun Constanţa Alexandru Olteanu - „Pentru aceasta se antrenează, să joace cu asemenea echipe“

03 Feb 2021 3148