Ioan Gheorghică, şeful arbitrilor din Constanţa, a devenit bunic „Aşa arată un tataie şmecher la 55 de ani“

Ioan Gheorghică, şeful Comisiei de Arbitri din cadrul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa, a devenit bunic pentru prima dată, după ce unicul său copil, Ana-Maria, a născut la Constanţa o fetiţă, care va primi prenumele Eva Ilinca

A fost cel mai frumos cadou pentru ziua de naştere a lui Ioan Gheorghică, care a împlinit 55 de ani cu patru zile înainte de naşterea nepoţelei sale! Mica prinţesă a familiei a avut la naştere 3,450 kilograme şi 52 de centimetri, primind nota zece. Atât ea, cât şi mama sunt foarte bine şi au ajuns deja acasă.
Bunicul s-a pregătit cum se cuvine pentru naşterea fetiţei, astfel că, la sugestia a doi prieteni, Niculae Micu (şeful subcomisiei de la Medgidia a CJA) şi Cosmin Stoian (vicepreşedintele CJA), şi-a pregătit pentru acest moment mult-aşteptat un tricou cu un mesaj original: „Aşa arată un tataie şmecher la 55 de ani!“.

„Deja am înscris-o la şcoala de arbitri!“

„Suntem cu toţii foarte fericiţi pentru venirea pe lume a fetiţei. Am primit cel mai frumos cadou pentru ziua mea de naştere. Când devii bunic, sunt alte emoţii faţă de atunci când devii tată. Oricum, mă simt un bunic tânăr şi plin de viaţă, având pe lângă mine şi atâţia tineri arbitri sau aspiranţi la acest statut“, a declarat Ioan Gheorghică.
 
Şeful arbitrilor constănţeni a postat cu mândrie pe Facebook: „Sunt un tataie ce nu mai încape în tricou“, glumind apoi: „Deja am înscris-o (n.r. fetiţa) la şcoala de arbitri!“.

Diplomă pentru cel mai bun tataie

Ioan Gheorghică este convins că va fi un bunic model. „Pentru că am diploma de cel mai bun familist, acordată de comisia din Medgidia (şeful comisiei, Vali Petricală, poate confirma că aşa este), cu siguranţă voi primi şi pentru cel mai bun tataie!“, râde preşedintele Comisiei de Arbitri, admirat de prieteni pe reţeaua de socializare: „Ce bine îţi stă lângă nepoţică!“. „Să vă trăiască şi să vă aducă numai bucurii!“, „Să fie sănătoasă şi fericită alături de părinţi şi bunici! Eşti un bunic fericit şi împlinit, puştiule!“ sau „Să vă trăiască nepoţica şi să vă bucuraţi de ea!“, au fost alte câteva mesaje de felicitare.

FC Farul - Cerno More Varna, ultimul meci

Născut în comuna Vlădeni din judeţul Iaşi, Ioan Gheorghică a venit la Constanţa (unde s-a stabilit) în anul 1981. A jucat fotbal la nivel de juniori la Caolina Medgidia, iar la 25 de ani a început activitatea de arbitraj. A urcat până în lotul divizionar al Ligii a 3-a, iar în anul 2007 a agăţat fluierul şi fanionul în cui. Ultimul său meci condus a fost, în septembrie 2017, un amical FC Farul - Cerno More Varna, partidă la care a oficiat pentru ultima dată şi unul dintre cei doi asistenţi ai săi din acea confruntare, Constantin Bodnar (celălalt asistent fiind Eugen Ştefănescu). Înaintea meciului, Ioan Gheorghică şi Constantin Bodnar au primit plachete, diplome şi flori de la doi reprezentanţi ai AJF Constanţa, regretatul Voicu Săbău şi Stere Guteanu.

Activităţi în CJA

După ce s-a retras din arbitraj, Ioan Gheorghică a fost cooptat în Comisia de Arbitri, la compartimentul delegări (preşedinte CJA era Vasile Cenuşe). Ulterior, Gheorghică a activat la comisia disciplină, iar în mandatul lui Aurel Oniţă iar la delegări. Când CJA a fost condusă de Cătălin Florescu, Ioan Gheorghică a fost vicepreşedinte, după care a preluat conducerea, ca preşedinte interimar (timp de un an) şi ca preşedinte (de un an şi jumătate).

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Predare de ștafetă, la Gala Arbitrilor 2023. Plugușorul, varianta cu fluier și fanion, a răsunat din nou (GALERIE FOTO)

10 Dec 2023 2733

Doliu la Asociația Județeană de Fotbal Constanța. S-a stins din viață Vasile Cenușe. „A fost un model de corectitudine“

06 Jan 2023 4163

Constanța Plugușorul arbitrilor, interpretat la întâlnirea de final de an a „cavalerilor“. „Ia mai fluierați, măi flăcăi, și sunați din zurgălăi!“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Dec 2022 3292

Stere Guteanu - secretar general al AJF Constanţa, Ioan Gheorghică - şeful Comisiei de Arbitri

27 Jul 2018 3284

Stere Guteanu şi Costel Petre au promovat examenul de la FRF pentru alcătuirea corpului de delegaţi de joc

20 Jul 2018 3053

Şocant! Un individ a intrat cu o bâtă şi un cuţit pe teren la meciul Speranţa Nisipari - CS Peştera!

26 Sep 2017 4171

Comitetul Executiv al AJF Constanţa a validat componenţa Comisiei de Arbitri

22 Jul 2014 3445