Jucătoarele Eliza Samara şi Andreea Filip, domnişoare de onoare Campioana de tenis de masă Meral Ildîz Ali s-a căsătorit (galerie foto)

Nuntă în tenisul de masă constănţean. Sportiva Meral Ildîz Ali şi-a unit destinele cu alesul inimii sale, Yasmin, cei doi pornind în viaţă ca familia Dinisleam

Restaurantul Azur din Mamaia a găzduit o nuntă ca în poveşti, cea a tinerilor Meral Ildîz şi Yasmin. Ea este o cunoscută jucătoare de tenis de masă, el - navigator. S-au cunoscut în urmă cu cinci ani, la o... nuntă, iar de atunci, formează o pereche frumoasă şi fericită. În cel mai emoţionant moment de până acum din viaţa lor le-au fost alături şi colege de la tenis de masă.

Meral Ildîz are 27 de ani, iar Yasmin, 31. După o relaţie de cinci ani, au făcut pasul cel mare şi au devenit soţ şi soţie. Povestea lor de dragoste şi-a scris prima filă tot la o cununie, cea a unei prietene comune, unde Cupidon a rămas impresionat de frumuseţea şi de ochii răpitori ai tinerei sportive (înaltă de 1,74 m), dar şi de chipeşul Yasmin, astfel că i-a săgetat fără ezitare. „A fost dragoste la prima vedere“, povesteşte Meral Ildîz. La cinci ani distanţă de la acel moment, iubirea dintre cei doi e la fel de înflăcărată. Cei aproximativ 200 de nuntaşi care au petrecut în Mamaia i-au admirat toată noaptea pe tinerii căsătoriţi, apreciind cât de bine le stă împreună.

N-a căzut în mâinile hoţilor


„A fost o nuntă superbă. Toată lumea s-a simţit excelent. Le mulţumim tuturor că ne-au fost alături în acest moment special“, a declarat jucătoarea de tenis de masă. La miezul nopţii, Meral Ildîz nu a căzut în mâinile hoţilor, aceasta fiind dorinţa sa, să nu fie furată. „Am vrut să rămân şi să mă distrez alături de prieteni şi invitaţi“, a arătat tânăra, care a avut ca domnişoare de onoare două colege de la tenis de masă, Eliza Samara şi Andreea Filip. La nuntă au mai participat, dintre actuale sau foste colege ale miresei, Ana-Maria Sebe, Cristina Hârâci, Iulia Necula şi Cristina Marin. Atmosfera a fost întreţinută de formaţia Edy Band, al cărei recital a fost pe placul tuturor nuntaşilor. Meral Ildîz şi Yasmin pleacă, astăzi, în luna de miere, pe care o vor petrece în Turcia, la Kuşadası. Soţul jucătoarei de tenis de masă este navigator, el absolvind Universitatea Maritimă Constanţa, dar şi Academia de Studii Economice Bucureşti. La Constanţa, a urmat Liceul Teoretic „Decebal“.

Are dublă cetăţenie


Meral Ildîz are dublă cetăţenie, română şi turcă, după ce a plecat, la vârsta de 14 ani, în Turcia, unde şi-a continuat cariera sportivă. Tânăra a început tenisul de masă la vârsta de şapte ani şi jumătate, la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ Constanţa, primul ei antrenor fiind Viorel Sterea. Ulterior, a lucrat cu Viorel Filimon. În Turcia, a făcut carieră la Fenerbahce Istanbul, cu care a cucerit mai multe trofee (interne şi internaţionale), printre care şi trei titluri de campioană a Turciei. În prezent, joacă la echipa din Izmit, unde le are coechipiere pe Cristina Hârâci şi pe Andreea Filip. Meral Ildîz a şi antrenat o perioadă în Turcia, iar acum se concentrează doar pe activitatea de sportivă. A jucat şi la echipa naţională, atât a României, cât şi a Turciei. De trei luni, campioana s-a întors în România şi va decide cu soţul dacă se vor stabili aici sau se vor muta în Turcia.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

kumarci yildiz

21 Jan, 2015 00:50

ha ha ha

dinisleam

05 Jan, 2015 20:40

ne face neamul de rusine

saraca sadet

05 Jan, 2015 01:24

fara comentarii...

gelin ve annesi kumarci

23 Nov, 2014 14:23

este adevarat!

kumar seven bir aile

17 Nov, 2014 15:22

ADMINISTRATOR ZIUA DE CT: scrieti comentariul in limba romana. Va multumim pentru interesul acordat publicatiei noastre.

kumarcilar

16 Nov, 2014 23:48

Bravo

viki

14 Nov, 2014 23:32

casa de piatra! a juca Bingo nu este o rusine?

t.o

18 Aug, 2014 23:35

turchian s.. este o jucatoare mai activa ca ildiz.

dan

05 Aug, 2014 20:46

Mireasa este o inflacaratacaa jucatoare de bingo.sala preferata fiind bingo casa de cultura

doru

05 Aug, 2014 20:38

Tipa asta sta in fiecare seara si joaca bingo la sala de la casa de cultura.am stat si eu la masa cu ea.nu stiam ca jucam la masa cu o campioana....

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.