Mesaj scris pe cinci maşini Rugbystul Gabi Bucevschi i-a cerut mâna iubitei sale, Florina Ţurlea (galerie foto)

Rugbystul constănţean Gabriel Bucevschi şi aleasa inimii sale, Florina Ţurlea, s-au logodit. Tânărul de 25 de ani a marcat cel mai frumos eseu al carierei sale atunci când, în faţa blocului iubitei sale, a aliniat cinci maşini, pe care a afişat, mare, mesajul „Florina, vrei să fii soţia mea?“. Frumoasa domnişoară nu se aştepta la aşa ceva când a fost sunată şi invitată să iasă la balcon. Când a văzut însă ce surpriză frumoasă i-a pregătit Gabi, Florinei i-au dat lacrimile şi a răspuns pe dată, cu glasul emoţionat şi fericit: „Da!“. Era cuvântul pe care rugbystul visa de şase luni să-l audă din gura prietenei sale, încă de când cei doi tineri s-au cunoscut.

Component, actualmente, al formaţiei de amatori „Rechinii“ Constanţa, Gabriel Bucevschi a onorat, în urmă cu jumătate de an, invitaţia unui coleg de echipă, Ştefan Marin, la un club din Mamaia. Acolo a remarcat o tânără fermecătoare care i-a picat cu tronc. Îndrăgostit lulea, Gabi a făcut totul pentru a o cuceri pe Florina. Sentimentele de iubire au fost reciproce, astfel că cei doi au devenit un cuplu. Hotărât precum pe terenul de rugby, unde joacă mijlocaş la grămadă, Gabriel nu a pierdut vremea şi, la şase luni de la acel moment, i-a cerut mâna iubitei sale.

Florina a ieşit la balcon fără a bănui nimic

Tânărul a dorit ca momentul logodnei să fie unul special, care să le rămână viu în minte amândurora, toată viaţa. Astfel că s-a gândit la fel şi fel de scenarii, oprindu-se, spontan, la unul care i-a venit în minte în ziua respectivă. A apelat la ajutorul a patru prieteni, cu care a format o coloană de cinci maşini, aşezate una după alta în faţa blocului Florinei. La volanul primului automobil se afla Adrian Achim, în a doua maşină - Florin Ţugurel (antrenor de rugby, fostul director al Departamentului de Dezvoltare Dobrogea al Federaţiei Române de Rugby), în a treia - Ovidiu Stoica, în a patra - Radu Gabriel Vasile (vărul lui Gabriel, fost rugbyst la Cleopatra Mamaia, în prezent jucător la „Rechinii“), iar în ultimul autoturism erau tânărul Bucevschi şi mama sa. Pe fiecare maşină era câte o bucată din mesajul „Florina, vrei să fii nevasta mea?“ („Florina“, „vrei“, „să fii“, „soţia mea“ şi „?“). Mama lui Gabriel şi-a sunat viitoarea noră, iar aceasta, fără a bănui nimic, şi-a făcut apariţia la balcon. Când a văzut regia, demnă de un film romantic, Florina a rămas fără grai. Scena inelului a încheiat apoi, în chip fericit, o zi care le-a umplut sufletele de bucurie celor doi îndrăgostiţi.

Gabriel a mai jucat la Farul, Cleopatra şi CS Năvodari

Nunta va avea loc la anul, în vară, în funcţie de cum va avea liber Gabriel, care navigă, fiind ofiţer de punte, după ce a obţinut brevetul în anul 2012. Rugbystul a absolvit Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, unde urmează, în anul întâi, şi masterul. Gabi s-a născut la Constanţa, având, după cum o arată şi numele său, rădăcini poloneze (din partea tatălui). A început rugby-ul în adolescenţă, fiind remarcat la un meci între licee (băiatul învăţa la „Decebal“). Astfel că a ajuns pe mâna antrenorului Nicuşor Dinu, la RCJ Farul - Cleopatra. Ulterior, a trecut la Cleopatra, obţinând două medalii naţionale la juniori (bronz şi argint), dar şi promovând în Divizia Naţională cu formaţia de seniori. În această perioadă, la club a lucrat cu antrenorii Marian Nache şi Cristian Brănescu. Gabriel a fost convocat şi la echipa naţională, iar cu reprezentativa tricoloră de până în 20 de ani a evoluat, în Polonia, în a doua divizie valorică a Campionatului European. Rezultatele înregistrate le-au asigurat tinerilor români calificarea la Campionatul Mondial din Kenya, unde au învins SUA în finală, obţinând astfel dreptul de a promova în prima serie valorică. După Cleopatra, Gabi Bucevschi a trecut la Farul, cu care a ocupat locul trei în campionat. La începutul lui 2011 însă, rugbystul a renunţat la activitatea de mare performanţă, dedicându-se studiilor. A mai jucat apoi la CS Năvodari, în eşalonul trei al rugby-ului românesc, iar, în prezent, când este acasă în urma voiajelor, participă la meciurile şi acţiunile „Rechinilor“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

15 Feb, 2015 11:56

Felicitari!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.