Nicoleta Roxana şi „micul Bonjasky“ O frumoasă blondă i-a furat inima luptătorului Mădălin Crăciunică (galerie foto)

Apreciat de mulţi şi pentru evoluţia plină de curaj de la ultima gală „Superkombat“ găzduită de Constanţa, tânărul de 20 de ani de la clubul Keru Kento a prins gustul marilor confruntări. Luna viitoare, va evolua din nou în promoţia condusă de Eduard Irimia  

Unul dintre cei mai promiţători luptători constănţeni este dedicat trup şi suflet sportului. Nu a spus niciodată „nu“ antrenamentelor dure sub comanda lui sensei Lucian Stoicoci. Munte de voinţă, a reuşit de fiecare dată să înfrângă oboseala acumulată la serviciu şi să dea totul în sală. Iar rezultatele nu au întârziat să apară. De aceea e atât de simpatizat Mădălin, căruia i se zice şi „micul Bonjasky“, pentru ambiţia şi bărbăţia de care dă dovadă în ring. Meci de meci, Crăciunică e susţinut de o puternică galerie, din care nu lipsesc membrii familiei şi prietena sa.

Cu patru ani de kick-boxing în spate, numai la Clubul Sportiv Keru Kento Constanţa, şi numai sub îndrumarea lui sensei Lucian Stoicoci (centură neagră 4 Dan), Mădălin a făcut şi alte sporturi înainte de a intra în lumea luptelor. Primul a fost înotul (la Palatul Copiilor), pe când era un puşti de şapte ani, apoi a practicat tenisul de câmp (la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“), după care s-a dus la fotbal, la CFR Constanţa, un club aflat aproape de casa sa (Mădălin locuieşte în cartierul constănţean Palas). Totul până când, la 16 ani, prin intermediul unui prieten, a ajuns la sala de antrenament de la Keru Kento. La început, din joacă, să se uite. I-a plăcut însă nespus ce a văzut şi a rămas strâns legat de lupte.

Mădălin a avut frizură cu semn tribal la gala „Superkombat“

La doi ani de la acel moment, a venit şi primul mare succes. Mădălin a câştigat turneul piramidal de la categoria 71 de kilograme a galei „Fightmania“ de la Constanţa. Iar de curând, a evoluat în fight-card-ul principal de la „Superkombat“-ul lui Eduard Irimia, unde a pierdut meciul cu Amansio Paraschiv, dar nu a dat niciun pas înapoi din faţa teribilului său adversar (dublu campion european şi challenger la titlul mondial). Amansio se aştepta să câştige prin KO, dar a făcut-o doar la puncte, după trei reprize în care „micul Bonjasky“ a avut ambiţia de a termina meciul în picioare.

„A fost o partidă grea, contra unui luptător foarte bun. Amansio s-a impus pe merit, nu am ce să comentez, dar mă aşteptam ca lupta să fie mai strânsă. Eu am mai avut un meci cu el şi atunci i-am fost mai aproape“, a declarat Mădălin. De la „Fightmania“ încoace, tânărul constănţean s-a obişnuit ca, la fiecare luptă importantă, să aibă o frizură specială. Recurge de fiecare dată la aceeaşi frizerie, iar acum, la „Superkombat“, a ales un semn tribal. 

„Vreau să-mi fac un nume şi o carieră în kick-boxing“, este hotărât luptătorul de la Keru Kento, care, după cum a declarat antrenorul său, va avea din nou şansa să evolueze în promoţia condusă de Eduard Irimia, peste o lună. „În următoarele cinci partide Local Kombat, va întâlni adversari debutanţi sau de nivelul său. Faptul că nu a pierdut prin KO în faţa lui Amansio şi modul în care a abordat lupta le-a plăcut multora“, a spus Lucian Stoicoci.

Nicoleta Roxana şi Mădălin s-au cunoscut în Satul de Vacanţă

Mădălin Crăciunică e singur la părinţi şi are parte de susţinerea tuturor. De un real sprijin îi sunt familia, prietenii şi iubita sa, Nicoleta Roxana, o frumoasă blondă, în vârstă de 24 de ani. Cei doi sunt împreună de un an şi puţin şi alcătuiesc o pereche extrem de reuşită. S-au întâlnit în Satul de Vacanţă (acolo unde lucrează luptătorul) şi a fost dragoste la prima vedere. „Nicoleta Roxana a trecut pe acolo însoţită de o prietenă. Ne-am văzut, am stat de vorbă, iar apoi, relaţia a evoluat. Ne înţelegem foarte bine“, este fericit sportivul. Absolventă a Colegiului Tehnic de Marină „Alexandru Ioan Cuza“ din Constanţa, prietena lui Mădălin Crăciunică lucrează la „Bingo Europa“, acolo unde au avut loc mai multe gale, inclusiv „Superkombat“. 

„Micul Bonjasky“ s-a pozat cu adevăratul Bonjasky

Admirator înfocat al legendei K-1 Remy Bonjasky (nu degeaba i se spune şi lui „micul Bonjasky“), Mădălin este expert în lovitura de genunchi. La ultima gală „Superkombat“ a fost prezent, ca invitat, şi Remy Bonjasky, însă lui Mădălin nu i s-a ivit prilejul să se fotografieze şi să dialogheze cu idolul său. A făcut-o, în schimb, cu ceva timp în urmă, când Bonjasky a mai venit la Constanţa. De la ultima gală, Mădălin are, în schimb, poze cu alţi luptători celebri, Cătălin Moroşanu, Sebastian Ciobanu şi Sandu Lungu (primii doi evoluând atunci). „Toţi m-au încurajat şi mi-au spus să fiu bătăios în ring“, dezvăluie Crăciunică. Acesta are un program zilnic încărcat, dar de fiecare dată reuşeşte să se împartă între serviciu (care se întinde şi până la ora 3.00 dimineaţa) şi antrenamente.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Micul Bonjasky“ de la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică a câştigat centura la gala APP Fighting Promotion (galerie foto)

10 Oct 2018 4579

„Micul Bonjasky” de la Keru Kento Constanța Mădălin Crăciunică, victorie în gala „Colosseum” de la Iași (galerie foto)

21 Apr 2018 2841

Luptător la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică, înfrângere la gala internaţională de la Imola. Ce au declarat „Micul Bonjasky“ și antrenorul său

06 Mar 2018 2614

„Micul Bonjasky“ Mădălin Crăciunică, de la CS Keru Kento Constanţa, luptă diseară în gala de la Imola (galerie foto)

04 Mar 2018 3346

„Micul Bonjasky“ de la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică va lupta în Italia, la Imola. Piramidă de patru! (galerie foto)

01 Feb 2018 4671

Dumitru „Bomberman“ Ţopai a câştigat meciul de la Superkombat. Mădălin Crăciunică, învins

19 Sep 2017 4199

„Micul Bonjasky“ Mădălin Crăciunică evoluează astăzi la gala Superkombat de la Milano

02 Oct 2015 2789

Petrecerea de la „Fântâniţa“ Luptătorul Superkombat Mădălin Crăciunică a dansat „Pinguinul“ cu mireasa în braţe (galerie foto+video)

17 Sep 2015 6792

„Micul Bonjasky“ s-a făcut mare Mădălin Crăciunică, din Constanţa, prima victorie la Superkombat (galerie foto+video)

25 May 2015 6680

Revanşa lui Mădălin Crăciunică „Micul Bonjasky“ al Constanţei luptă la Superkombat cu „Şeicul din Ploieşti“

01 Aug 2014 3559