Nuntă şi botez în familia Farului Tuzla George Lungu şi-a recuperat mireasa cu gume de mestecat „Turbo“ (galerie foto)




Unul dintre cei mai vechi jucători de la echipa de fotbal a comunei Tuzla, George Lungu, a trecut printr-o sâmbătă extrem de fericită. În aceeaşi zi, s-au desfăşurat cununia religioasă şi petrecerea cea mare a nunţii fotbalistului cu aleasa inimii sale, Ancuţa, dar şi botezul copilului celor doi.

Petrecerea a avut loc la Complexul Jubileu din Satul de Vacanţă, mirelui fiindu-i alături şi reprezentanţi ai echipei de fotbal: Ion Florea (preşedintele şi antrenorul Farului Tuzla), căpitanul de echipă, Cătălin Mircea, şi vice-căpitanul, Lucian Caragicu. „A fost un eveniment foarte frumos, la care au participat mulţi tineri. Lui George îi urăm Casă de Piatră şi numai fericire! Este unul dintre jucătorii noştri cei mai fideli. Din 2002, joacă neîntrerupt pentru Farul Tuzla“, a declarat Ion Florea. George (32 de ani) şi Ancuţa (27 de ani) au devenit soţ şi soţie pe 17 ianuarie 2014, iar acum au organizat cununia religioasă şi petrecerea, plus botezul primului lor copil, Sebastian Aurelian, care, sâmbătă, 9 august, va împlini cinci luni.

Invitaţii au petrecut până dimineaţa



Naşii tânărului cuplu şi ai celui mai nou membru al familiei Lungu sunt Aurelian (navigator) şi Margareta Dumitra. La festivităţi au participat în jur de 120 de persoane. „Tuturor le-a plăcut foarte mult cum a ieşit. Şi bătrâni, şi tineri au stat până dimineaţa, plecând la orele 5.30 - 6.00 de la salon“, a declarat mirele-fotbalist. La miezul nopţii, o gaşcă de hoţi, formată din sora şi cumnatul lui ginerică, fratele miresei, dar şi alţi prieteni de-ai lui George au furat-o pe Ancuţa şi au dus-o la un club din Mamaia. Negocierile cu mirele au fost dure, dar, până la urmă, cele două părţi au căzut de acord pentru două sticle de whisky, două gume de mestecat „Turbo“ şi o declaraţie de dragoste.   

Mirele l-a bătut pe Ianis Zicu

Constănţean get-beget, George Lungu activează ca subofiţer în cadrul Armatei. În ceea ce o priveşte pe soţia sa, până să nască, aceasta a fost casier-gestionar, acum fiind în concediu de creştere a copilului. George este un fost junior al echipei SNC, unde a fost iniţiat în tainele fotbalului de regretatul Ion Zlate. A mai jucat la formaţii precum CFR Constanţa şi SNC Conpref, iar ca junior, îşi aduce aminte, din meciurile cu Farul, de câteva victorii împotriva echipei la care juca Ianis Zicu, partide în care George a şi marcat.   

Farul nu vrea să mai rateze promovarea

Componentă a Ligii a V-a de fotbal a judeţului Constanţa, Farul Tuzla a ratat promovarea în Liga a IV-a în sezonul trecut, clasându-se pe locul 2 în Seria Est a întrecerii, la patru puncte în spatele Avântului Comana (47-43). La finele sezonului 2014/2015, Farul nu vrea să mai rateze însă accederea în eşalonul superior. „Obiectivul este clar, promovarea. Am demarat campania de transferări şi am achiziţionat deja opt jucători până în 25 de ani. Ne bucurăm de sprijinul Primăriei (primar - Constantin Micu) şi al Consiliului Local Tuzla. La anul, vor demara lucrările la noua bază sportivă. Până când lucrările se vor finaliza, vom evolua în continuare pe stadionul din Eforie Sud. Sperăm ca, din toamna lui 2015, arena de la Tuzla să fie gata şi să revenim acasă, după şase ani. Începând cu luna viitoare, ne vom ocupa şi de selecţii la şcoala din Tuzla. Vrem să formăm trei grupe de copii, preocupându-ne astfel pentru schimbul de mâine. Nu renunţăm însă la veterani, cei care au dovedit ataşament pentru culorile clubului. Ne vom înscrie la old-boys şi vom participa la toate competiţiile acestei categorii de vârstă“, a declarat Ion Florea. Liga a V-a va începe pe 31 august, la două săptămâni după Liga a IV-a. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Maka

07 Aug, 2014 11:48

Casa de piatra, multa sanatate si sa va traiasca bebele Georgica!

Criselly

07 Aug, 2014 09:20

Casa de Piatra Giorgica ,sa-ti traiasca copilul si forza Farul Tuzla !

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.