Poveste de iubire sub semnul zilei de 13 Fostul fotbalist Andrei Daniel Sescioreanu s-a căsătorit cu Mădălina Moşoianu (galerie foto)

Fost fotbalist la FC Farul, Andrei Daniel Sescioreanu s-a căsătorit la Constanţa cu aleasa inimii sale, Mădălina Moşoianu. Cei doi erau legaţi de şapte ani printr-o frumoasă poveste de iubire, iar acum au devenit soţ şi soţie. Naşi le vor fi Bogdan Boritz (care a jucat şi el fotbal la Farul) şi viitoarea sa soţie, Roxana Ignat. Toţi patru sunt de ceva vreme în Anglia, la Londra, iar Andrei Daniel şi Mădălina au ales să spună „Da!“ la Constanţa, în mijlocul familiilor prietenilor.
 
Tinerii soţi au făcut acum cununia civilă, iar când cei care le vor fi naşi, Bogdan şi Roxana, se vor căsători (cel mai probabil la anul), familia Sescioreanu va urma şi ceremonialul religios. Petrecerea de după Starea Civilă a fost una restrânsă. „Am fi putut avea, probabil, sute de invitaţi, însă am preferat să chemăm (n.r. la complexul Zodiac) numai 65 de persoane, cele mai importante din viaţa noastră. Familia şi cei mai apropiaţi prieteni. Dintre foştii mei colegi fotbalişti de la Farul, au putut veni acum numai doi, Bogdan Boritz şi Costin Vanghele. Alţii nu au reuşit să ajungă din cauza programului, întrucât lucrează în străinătate“, a spus Andrei - Daniel. „Mândri că suntem naşii voştri!“, le-au transmis şi pe Facebook Bogdan şi Roxana proaspeţilor însurăţei.

Un 13 iulie plin de fericire 

Toate bornele fericitei relaţii dintre tinerii soţi Sescioreanu gravitează în jurul zilei de 13! Una cu noroc şi aducătoare de dragoste pentru Andrei Daniel şi Mădălina: s-au cunoscut pe 13 iulie, iar, după exact şapte ani, pe 13 iulie 2017, s-au căsătorit. Iar pe 13 iulie 2015, fostul fotbalist i-a cerut mâna iubitei sale. Nu în ultimul rând, tânărul Sescioreanu este născut într-o zi de 13, în luna decembrie a anului 1993.

 A cerut-o de nevastă la Eforie 

„Chiar dacă a fost joi, am ales să ne unim destinele în această zi întrucât a fost 13 iulie, o zi de mare însemnătate şi de frumoase aduceri-aminte pentru noi. Am cerut-o în căsătorie pe Mădălina în 2015, tot pe data de 13 iulie, la restaurantul ei preferat din Eforie. Nu se aştepta, astfel că a avut o surpriză foarte mare, ţinând cont că aveam atunci 20 - 21 de ani. A fost un moment foarte frumos şi emoţionant. Pentru mine cel puţin, numărul 13 e cu noroc. Pe soţia mea am cunoscut-o pe 13 iulie, iar eu sunt născut pe 13 decembrie. În mare parte, totul este legat de 13“, spune Andrei Daniel.

 „Să aveţi parte de toată fericirea pe care o meritaţi!“ 

„Casă de piatră, Andrei Daniel şi Mădălina! Să aveţi parte de toată fericirea pe care o meritaţi! Vă pupăm!“, „Felicitări! Mult noroc şi multe realizări, să fie într-un ceas bun!“, „Să fiţi sănătoşi, mă bucur pentru voi!“, „Vă dorim o căsnicie fericită, presărată cu loialitate, respect şi multă iubire, puiuţi!“, „Vă pup şi vă doresc să fiţi sănătoşi şi fericiţi!“, „Felicitări, dragilor! Casă de piatră! Multă sănătate, fericire şi să aveţi parte doar de reuşite!“, „Casă de piatră! Vă doresc tot ce-i mai bun!“ sau „Felicitări, puiuţii mei frumoşi! Vă doresc să fiţi sănătoşi şi fericiţi! Casă de piatră! Sunteţi minunaţi!“, au fost câteva dintre mesajele de felicitare pe care le-au primit tinerii căsătoriţi.

A început un curs de make-up la Londra 

Andrei Daniel şi Mădălina, care au venit timp de trei săptămâni la Constanţa, pentru nuntă, sunt acum din nou la Londra, unde se află de doi ani. Mădălina lucrează încă la o cafenea, dar a început şi un curs de make-up în capitala Angliei, la o academie renumită. „Eu acum fac Uber, este un fel de private hire taxi. Am propria maşină şi totul funcţionează pe aplicaţie“, spune Andrei Daniel.

„Am realizat că nu ne dorim stilul acela de nuntă“ 

După ce va avea loc şi ceremonialul religios al nunţii lor, tinerii căsătoriţi nu vor mai face şi o nuntă mare, cu tradiţii, aşa cum se obişnuieşte. „Va mai fi ceva cu părinţii şi cu naşii, o masă. Noi am ales să procedăm aşa, puţin mai ciudat, fără tradiţii. Împreună am realizat că nu ne dorim stilul acela de nuntă. Şi la cununia religioasă va fi ceva restrâns“, a dezvăluit fostul fotbalist, care a avut ceva trac la cununia civilă, mai ceva ca pe terenul de joc. „Totul a fost foarte emoţionant. Am fost puţini stresaţi, întrucât am vrut ca totul să fie la superlativ. Din fericire, evenimentul a mers ca pe roate, a fost perfect. Le mulţumim tuturor celor care ne-au fost alături în acest nou moment fericit al vieţii noastre“, arată Andrei Daniel Sescioreanu.

Suflete pereche 

Tânărul de 23 de ani este în culmea fericirii că, în urmă cu şapte ani, şi-a găsit sufletul pereche. „Pentru mine este foarte important că Mădă a fost alături de mine în toate momentele dificile sau frumoase ale vieţii. Am ştiut de la început că ea este persoana alături de care îmi doresc să-mi petrec restul vieţii. A lăsat totul în România pentru a fi lângă mine în Anglia. Eu am fost primul la Londra, iar câteva luni am stat la distanţă unul de altul, până când Mădă a terminat facultatea“, spune Andrei Daniel.
 
Sursa foto: Facebook (Andrei - Daniel Sescioreanu, Bogdan Boritz) 

Citeşte şi:  

Seamănă leit cu starul brazilian: Sosia lui Neymar străluceşte în curtea Farului (galerie foto)
 
Fost junior al FC Farul: Bogdan Boritz a cerut-o de soţie pe Roxana Ignat la etajul 72 al celei mai înalte clădiri din Europa (galerie foto + video)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cu ce numere vor juca pe tricouri fotbaliştii Farului în campionat

25 Feb 2015 3977