Vlad Neagu nu se înşală nici legat la ochi Ce a fost pus portarul SSC Farul să facă pentru a-şi recupera mireasa furată (galerie foto)

De sâmbătă, Vlad Neagu (portarul echipei de fotbal SSC Farul Constanţa) şi Anamaria Cristea sunt soţ şi soţie, după ce au spus „Da!“ în faţa ofiţerului de Stare Civilă. Nunta s-a desfăşurat la un local din Mamaia, participând în jur de 130 de persoane, printre care fotbalişti şi suporteri constănţeni.
 
„A fost foarte frumos. Toată lumea s-a distrat pe cinste, ceea ce ne bucură în mod deosebit. Le mulţumim tuturor celor care au fost alături de noi în acest moment unic din viaţa noastră“, a declarat Vlad Neagu. Tânăra familie a fost cununată de Mirona - Maria şi Cătălin Georgescu, naşa fiind verişoară cu fotbalistul de la SSC Farul. La nuntă au venit şi coechipieri ai lui Vlad de la proaspăt promovata în Liga a 3-a, suporteri constănţeni, foşti colegi de la juniorii FC Farul ai lui Vlad, dar şi Erdinci Cogali, cu care ginerică a fost coleg la Callatis Mangalia.

„Bărbat de nădejde în familia faristă“

„Vlad Neagu, la cel mai important «meci» din viaţa unui bărbat! Astăzi (n.r. sâmbătă) este zi de sărbătoare în familia Farul. Portarul nostru titular se însoară! Casă de piatră, Vlad Neagu! Te ştiu de copil şi vreau ca astăzi (n.r. sâmbătă) să fiu alături de tine! Acum eşti un bărbat de nădejde în familia faristă, iar noi toţi îţi suntem alături! Ai un caracter deosebit şi asta îţi va aduce numai prieteni sinceri şi devotaţi! Să fiţi fericiţi, Vlad şi Anamaria Neagu!“, a fost mesajul lui Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut suporter farist.

Spate în spate, au răspuns la întrebări

Potrivit tradiţiei, la miezul nopţii, mireasa a fost furată de un grup de hoţi din care au făcut parte prieteni comuni şi domnişoarele de onoare. Vlad şi-a primit soţia înapoi după ce a trecut prin câteva probe. „A trebuit să ghicesc pantoful, după care, fiind legat la ochi, a trebuit să îmi dau seama, atingând mai multe mâini, cine e Anamaria. Normal, trebuiau să fie numai mâini de fete, dar au intrat în joc şi câţiva băieţi, ca să mă inducă în eroare. M-am descurcat însă. Apoi, a trebuit ca eu şi Anamaria să stăm spate în spate pe câte un scaun şi să răspundem la mai multe întrebări amuzante puse de unul dintre hoţi“, a povestit fotbalistul SSC Farul.

Lună de miere la Predeluţ, iar apoi în Thailanda

Dansul mirilor a fost pe melodia „I believe in you“ (Celine Dion şi Il Divo), iar în timpul nunţii atmosfera a fost întreţinută de formaţia „Amore Band“ din Constanţa. „Casă de piatră, să fiţi super fericiţi toată viaţa, să aveţi copii frumoşi şi sănătoşi. Să vă trăiască şi părinţii şi să fie sănătoşi!“, „Toată fericirea din lume! Să vă iubiţi toată viaţa! La mulţi ani fericiţi şi sănătoşi!“, „Casă de piatră, multă fericire şi iubire! Vă pupăm!“, „Multă fericire! Să vă iubiţi mereu! Felicitări!“ sau „Casă de piatră, frumoşilor! Multă fericire, iubire şi înţelegere!“, au fost câteva dintre mesajele de felicitare.
 
Vlad şi Anamaria vor pleca în luna de miere la Predeluţ, lângă Bran, iar la iarnă plănuiesc să meargă în Thailanda.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa şi Facebook 
  
Citeşte şi:

Surpriza pregătită de fani Portarul SSC Farul, Vlad Neagu, se însoară sâmbătă cu Anamaria Cristea (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Dosarul tragediei de la 2 Mai Avocatul din oficiu al lui Vlad Matei Pascu, explicații pe înțelesul tuturor despre cererea de strămutare

20 Mar 2024 1525

Contract de milioane... de euro! Ministerul Apărării cumpără de la Best Achiziții, Stimpex și Rotman Industries rații individuale de luptă pentru personalul Forţelor Navale! (DOCUMENT)

01 Feb 2024 1433

Cerere în căsătorie în showbizul românesc. Iubitul i-a oferit inelul în fața spectatorilor (VIDEO)

12 Aug 2023 1502

Vlad Neagu, fost căpitan la Farul Constanța, s-a alăturat Kinder Constanța, în staff-ul tehnic

10 Aug 2023 2307

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 04 iulie 2022

05 Jul 2022 2428

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“ Constanța Maria Bourceanu. Elev militar, dar pasionată și de dansul sportiv. „I-am dat sufletul meu“

05 Jan 2022 4399

Vlad Neagu, fost portar al FC Farul Constanța, goal-keeper la echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști (GALERIE FOTO)

27 Nov 2021 4365

Ale tinereții valuri...

14 May 2021 5620

Echipa din finală a „marinarilor“ S-au împlinit 12 ani de când juniorii A de la Farul Constanța au ieșit campioni ai României (galerie foto)

25 Jun 2020 7366

Fostul fotbalist de la FC Farul Constanța Vlad Neagu a început o carieră militară

10 Apr 2020 5593

Grupul ultras farist „Baricada 2009“, 11 ani de viaţă

03 Mar 2020 3658

Pasa dintre viaţă şi moarte Consensul franco-român (galerie foto)

24 Jan 2020 7341

„Să fie sănătoşi şi norocoşi!“ Fericire la dublu! Vlad Neagu, fostul portar de la Farul Constanţa, tată de gemeni

11 Jan 2020 5242

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 05 iulie 2019

08 Jul 2019 2856

Constanţa Membri ai grupului ultras farist „Baricada 2009“ şi Vlad Neagu le-au dus cadouri copiilor cu nevoi speciale

20 Dec 2018 2222