Aleşii locali liberali îi cer deputatului Bogdan Huţucă să candideze Liberalii se reunesc duminică. Ordinea de zi vizează alegerile

Biroul Judeţean al PNL Constanţa se întruneşte duminică, de la ora 11.00, pentru prima data în acest an. Potrivit preşedintelui organizaţiei judeţene, Gheorghe Dragomir, pe ordinea de zi a Biroului se află două puncte pe care le va supune atenţiei colegilor.
 
Primul punct vizează organizarea alegerilor interne, după ce, la nivel naţional, s-a ajuns la un acord pentru alegeri de jos în sus şi congres la final de mai sau început de iunie. Liberalii constănţeni şi-au dorit, de altfel, ca procesul electoral intern să se desfăşoare de jos în sus, respectiv mai întâi la nivelul filialelor de comune, oraşe şi municipii, organizaţii judeţene, şi apoi să continue cu alegerea conducerii centrale a partidului.

Dragomir nu mai candidează 

Cel mai probabil, alegerile la nivelul conducerii judeţene a PNL Constanţa vor avea loc în luna mai, până atunci însă se vor organiza alegeri în teritoriu. În ceea ce priveşte o posibilă candidatură pentru preşedintele filialei judeţene a deputatului Bogdan Huţucă, preşedintele în exerciţiu spune că deocamdată sunt doar discuţii, însă el va susţine echipa aleşilor locali, care au lansat în „piaţă“ soluţia Huţucă.
 
Cel de-al doilea punct de pe ordinea de zi a şedinţei de duminică vizează o analiză legată de rezultatul alegerilor parlamentare din 11 decembrie, realizată la nivel central, care va fi prezentată şi Biroului Judeţean.

Şi excluderile au un calendar statutar 

Pe fondul tensiunilor din organizaţie, nu este exclus ca unii membri ai BPJ să solicite luarea unor măsuri sau sancţiuni împotriva unor colegi care au formulat atacuri publice la adresa unor persoane sau a conducerii filialei. Întrebat dacă la şedinţa de duminică se va vota pentru excluderile unor persoane din cadrul partidului, preşedintele Dragomir a spus: „Nu, însă, ca preşedinte, eu nu pot să încalc statutul. Dacă vor exista propuneri din partea unor colegi pentru demararea procedurii de sancţionare a unor persoane, eu nu mă pot opune“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Gabriel Ciobanu, candidează la funcția de primar Partidul Național Liberal, filiala Constanța susține un pol electoral unit cu toate forțele de dreapta, pentru localitatea Agigea!

27 Mar 2024 864

UPDATE Demisie în bloc la PSD Valu lui Traian! Întreaga organizație s-a alăturat Partidului Național Liberal. Ce spune Mirela Matichescu

27 Mar 2024 1337

Liderii coaliţiei au stabilit primul loc pe lista comună de la alegerile europarlamentare și candidaturile comune la Sectoarele 1, 2 şi 5 ale capitalei

25 Mar 2024 560

Ședință a Consiliului Politic Naţional al PNL. Ce subiecte se află pe ordinea de zi

24 Mar 2024 591

LIVE TEXT + VIDEO PNL Tulcea, o nouă rundă de lansare a candidaturilor la funcția de primar!

22 Mar 2024 1351

BPN al PNL a validat candidatura președintelui PNL Iași, Alexandru Muraru, la alegerile europarlamentare

21 Mar 2024 488

Vergil Chițac și Florin Mitroi, validați în ședința BPN al PNL

21 Mar 2024 739

Deputatul Bogdan Huțucă „Din 31 martie, județul Constanța va fi poarta Schengen a României “

21 Mar 2024 728

BPN al PNL a validat candidații pe lista comună cu PSD la europarlamentare. Consiliul Național, convocat pe 24 martie

21 Mar 2024 525

Comuna Fântânele, din județul Constanța, a rămas fără Consiliu Local Mai mulți aleși locali au demisionat, iar ultimii patru au fost radiați din PNL. Cu toții și-au pierdut mandatele!

21 Mar 2024 1029

Ramona Chiriac vrea să se retragă din fruntea listei PSD-PNL la alegerile europarlamentare (PRESA)

21 Mar 2024 439

Candidatul PSD - PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu - „Împreună vom învinge un oraş bolnav şi-l vom face sănătos“

20 Mar 2024 380

Bogdan Bola îl susține pe Stelian Ion în cursa pentru Primăria Constanța „E nevoie de o schimbare, înfrățirea PNL și PSD este evidentă"!

20 Mar 2024 724

Huțucă (PNL) „NATO construiește cea mai mare baza militară din Europa în județul Constanța!"

19 Mar 2024 680

Liderii coaliţiei de guvernare şi-au dat acordul pentru susţinerea candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei

19 Mar 2024 371