Alianta DA, in capul listelor de votare de la Gradina

Ion Melcea, candidatul din partea Aliantei DA este primul pe buletinul de vot pentru Primaria Gradina, urmat de Adrian Batraneanu, din partea PUR * Urmatoarele pozitii sunt ocupate de Vasile Cristian Musat- PPRM, Ion Stoica- PSD, Feizula Feuzi- PPCD si Gabriela Iacobici -candidat independent

Gradina este singura localitate din judet unde la data de 3 aprilie 2005 se vor desfasura alegeri partiale pentru functiile de primar si consilieri locali.In cursul zilei de ieri s-a desfasurat tragerea la sorti pentru stabilirea ordinii partidelor pe buletine de vot. Astfel, in urma extragerii, primul candidat aflat pe lista pentru Primaria Gradina este Ion Melcea, reprezentantul Aliantei "Dreptate si Adevar". Cea de-a doua pozitie este ocupata de Adrian Batraneanu, desemnat de Partidul Umanist din Romania, urmat de Vasile Cristian Musat, din partea Partidului Popular Romania Mare. Ion Stoica, reprezentantul Partidului Social Democrat, Feizula Feuzi, din partea Partidului Popular Crestin Democrat si Gabriela Iacobici, candidata independenta, sunt urmatoarele persoane inscrise pe lista.Ordinea pe lista candidatilor la functiile de consilieri locali este asemanatoare cu cea pentru Primarie, in ceea ce priveste formatiunile politice din care provin. Astfel, pe primul loc se situeaza Alianta DA, urmata de PUR, PPRM, PSD si PPCD. La eveniment au fost prezenti si reprezentantii partidelor politice inscrise in cursa. De asemenea, a fost completat si Biroul Electoral de Circumscriptie Gradina cu noi membri, in ordinea descrescatoare a listelor de candidati depuse de formatiunile politice. Astfel, componenta BEC este: presedinte BEC Camelia Velicica, loctiitorul acesteia Gheorghe Calin, Niculae Fleancu (PUR), Razvan Balan si Victor Manea (Alianta DA), Florian Barsan si Ion Coman (PSD). Deoarece de nou infiintata localitate Gradina apartine si satul Cheia, autoritatile locale vor organiza doua sectii de votare, atat in cadrul Scolii generale din Gradina cat si in incinta unitatii de invatamant din Cheia.Pe 29 martie urmeaza sa aiba loc tragerea la sorti pentru desemnarea presedintilor si loctiitorilor din cele doua sectii de votare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mai multe transporturi agabaritice vor circula pe drumuri din țară! Unul va porni de la Agigea, județul Constanța

24 Apr 2024 284

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Georgianei Ivan, secretarul general al comunei Limanu (DOCUMENTE)

24 Apr 2024 191

Compania Națională de Căi Ferate „CFR” SA pune la bătaie peste 1,5 miliarde de lei pentru lucrările de electrificare și reabilitare a liniei de cale ferată Constanța – Mangalia (DOCUMENT)

24 Apr 2024 331

Elena Marinela Negulici, fost director economic al CNE Cernavodă, proces contra Statului Român, după achitarea definitivă într-un dosar DNA Constanța!

24 Apr 2024 287

Polaris M Holding Un viitor mai verde, alături de Școala Gimnazială Nr. 8 Constanța și Școala Generală "Gheorghe Titeica" nr. 30 (FOTO)

24 Apr 2024 304

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 6 Craiova-Strehaia,

24 Apr 2024 187

Vești bune pentru pensionari! Pensiile ar putea fi livrate înainte de Paște

24 Apr 2024 407

Indemnizaţia de 4.950 lei pe lună Au fost numiți administratorii provizorii pentru Consiliul de Administraţie al SC Termica Distribuţie Năvodari SRL

24 Apr 2024 363

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 327

Circulație restricționată pe Autostrada Soarelui, spre Constanța

24 Apr 2024 247

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe A 2 București -Constanța

24 Apr 2024 176

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 11 și DEX 12

24 Apr 2024 170

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 06

24 Apr 2024 170

Infotrafic Atenție, șoferi! Ploaie torențială pe Autostrada A2 București - Constanța

23 Apr 2024 335

Oficial! Pot începe lucrările de primă urgență pentru reabilitarea generală a Templului Israelit din Constanța

23 Apr 2024 796