Candidaţii ARD pe Colegiile 1 şi 2 Camera Deputaţilor şi 1 Senat şi-au prezentat proiectele

Candidaţii ARD Constanţa pe Colegiile 1 şi 2 Camera Deputaţilor şi 1 Senat au susţinut, ieri, o conferinţă de presă, context în care au vorbit despre proiectel prioritare pentru ei în eventualitatea câştigării mandatului parlamentar. Astfel, Camelia Pleşca, aspirant la un mandat de deputat în Colegiul 2, a declarat că unul dintre obiectivele sale constă în deblocarea proiectului parcului industrial din Medgidia care, potrivit spuselor sale, la momentul actual este blocat din punct de vedere administrativ. Consilier local de aproximativ nouă ani şi lider al Organizaţiei PDL Medgidia, Camelia Pleşca a menţionat că, prin activitatea sa parlamentară, îşi doreşte să fie „un partener care va munci alături de administraţia locală, alături de oamenii de rând şi de oamenii de afaceri".

Un alt proiect al candidatului ARD în Colegiul 2 Camera Deputaţilor vizează valorificarea industrială a produselor agricole. „Plus valoarea se va realiza atunci când produsele agricole vor fi transformate prin proces industrial", a precizat Pleşca.

Energia eoliană, în folosul sistemului de irigaţii

Stelian Gima, candidatul ARD Constanţa în Colegiul 1 Camera Deputaţilor, a declarat că sistemul de irigaţii actual este distrus în judeţul Constanţa, dar că speră ca, alături de alţi doi colegi de partid, să reuşească să convingă societăţile din zona energiei eoliene ca surplusul de energie să fie folosit pentru forarea, extragerea şi distribuirea apei pentru sistemul de irigaţii din judeţ.

Stelian Gima are 37 de ani şi este, de profesie, economist. Este acţionar şi administrator al unei societăţi şi nu este, aşa cum chiar el a mărturisit, una dintre figurile cu notorietate ale PDL Constanţa.

O nouă Lege a sportului

Florian Constantin, fostul preşedinte al Organizaţiei Municipale a PDL Constanţa, actual candidat la un mandat de senator în Colegiul 1, a vorbit, de asemenea, despre proiectele pe care ar vrea să le susţină în cazul în care va câştiga alegerile parlamentare din 9 decembrie. Democrat liberalul a menţionat o nouă Lege a sportului, care să permită implicarea agenţilor economici într-o mai mare măsură şi crearea unor centre de performanţă prin accesarea de fonduri europene. Potrivit estimărilor sale, în România ar putea fi create 170 de astfel de centre educaţionale preuniversitare de performanţă.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.